Målløst i lokaloppgjøret mot Bryne

EIK var det klart beste laget, og skapte flere store sjanser mot Bryne. Likevel endte lokaloppgjøret målløst.

EIK – BRYNE 0-0 (0-0)

Det ble en intens åpning på lokaloppgjøret i Idrettsparken søndag ettermiddag. Begge lagene virket tente, og det ble som ventet mye duellspill i starten av omgangen. Roy Miljeteig skapte kampens første store sjanse da han gjorde alt selv. Teknikeren vendte av flere spillere før han forsøkte å skyte ned i venstre hjørne. Men tidligere EIK-keeper, Igor Spiridonov, vartet opp med en nydelig redning og hindret en tidlig EIK-ledelse.

Hadde ballen mest

Etter en intens åpning roet det seg noe i lokaloppgjøret utover i omgangen. EIK hadde et spillemessig overtak, men slet med å komme til klare målsjanser. Før sidebyttet hadde tigrene tilsynelatende god kontroll og Bryne skapte ikke en eneste klar sjanse foruten om en scoring som ble annullert for en klar offside.

Midtveis skaffet EIK seg frispark i god posisjon. Frisparket fra Henning Romslo gikk i en Bryne-spiller og forandret retning. Igor Spiridonov fikk avverget med en god redning.

Stillingen ved sidebyttet var 0-0 i en kamp hvor EIK var klart best de første 45 minuttene.

Frisk start på andre omgang

Kampbildet etter hvilen var noenlunde det samme, men det var gjestene fra Jæren som skapte den første store sjansen. En Bryne-spiller fikk stå umarkert i feltet på et frispark, men forsøket med hodet var ikke bra nok. Minuttet senere vartet EIK opp med et godt angrep, hvor Jørgen Olsen kom stormende på sin høyresiden. Han fant Stian Sleveland som avsluttet i nettveggen.

Flere store sjanser

Noen minutter senere kunne Sverre L. Larsen gitt EIK ledelsen med en god heading på et bra innlegg fra venstresiden, men ballen gikk like over mål. Innbytter Mathias K. Perttamo fikk en stor mulighet til å gjøre 1-0 med hodet etter et godt innlegg fra venstre, men forsøket gikk i nettveggen. Ti minutter før ordinær tid fikk Bryne frispark utenfor 16-meteren. Simen Næss avsluttet i lengste, men EIK-keeper Nicolai Larsen Berg fikk avverget til hjørnespark.

Minutter før ordinær tid var spilt vartet hjemmelaget opp med vakkert angrepsspill. Miljeteig fant Perttamo på kanten. Han la inn til Kim Robert Nyborg, som fra 14 meter avsluttet over mål. På overtid fikk Brynes el Ghaouti en stor sjanse, men forsøket endte i nettveggen. Det siste som skjedde i Idrettsparken var en gigantsjanse på corner hvor ballen gikk i tverrliggeren.

Dermed endte det med 0-0 i en god EIK-kamp.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, Idrettsparken:

EIK – Bryne 0-0 (0-0)

Mål: ingen

Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF

Tilskuere: 910

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg, Kristian Fredrik Aasen Strande, Jørgen Olsen Øveraas, Marceli Wawrzynkiewicz, Mads Nørby Rønn Madsen, Aleksandar Corovic, Henning Romslo, Sverre Larshus Larsen (Kenneth Grande fra 81), Stian Sleveland (Kim Robert Nyborg fra 64), Roy André Miljeteig, Roger Blokhus Ekeland (Mathias K. Perttamo fra 75)

Share