Sliteseier for EIK-damene mot Falkeid

EIK reiste seg fra tapet mot Viking og slo Falkeid med 3-2 søndag ettermiddag.

EIK – FALKEID 3-2

EIK 1-damene tok imot Falkeid som stod med to strake seire så langt i årets serie. Det var EIK som tok kommandoen og presset Falkeid bakover på banen søndag. Etter 15 minutters spill hadde EIK sin første virkelig store målsjanse. Det var flere flotte kombinasjoner som ble avsluttet med et flott innlegg som Konstance Landro var utrolig nær og sette inn bak Falkeids keeper. EIK fortsatte å presse og spilte tidvis flott fotball, men slet når de kommer så langt at ballen bare skal settes i mål.

Først etter 41 minutter driblet Martine Klippen av noen Falkeid-spillere og fikk lagt flott inn til Stine Nuland som møtte innlegget foran Falkeids keeper og satte ballen i mål til 1-0. Falkeid produserte i løpet hele første omgang kun en målsjanse, mot et godt EIK-lag.

Jevnt og tett

Etter pause var det Falkeid som var mest på hugget, etter kun tre minutters spill slapp det i markeringene i forsvaret og Falkeid utliknet til 1-1. Så våknet heldigvis EIK-damene og Ragnhild Torstensen spilte en flott ball gjennom til Martine Klippen som sikkert vendte rundt og plasserte ballen i mål til 2-1. EIK virket som hadde god kontroll på kampen, men allikevel etter 65 minutter slapp Falkeid alt for lett til på sin tredje målsjanse og satte ballen i mål til 2-2.

Fikk belønning

EIK jobbet og slet for å få seiersmålet. Silje Stavnheim sendte i vei et meget bra skudd som gikk like utenfor. Etter flere gode muligheter var det til slutt Emilie Klippen som kom seg fri på venstre kant. Hun fikk lagt inn et godt innlegg som keeper måtte gi en retur på. Da dukket Martine Klippen opp og satte inn seiersmålet 3-2.

Det er liten tvil om seieren var fortjent, selv om den satt langt inne.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G-banen

EIK 1 – Falkeid (1-0) 3-2

Målene: 1-0 (41) Stine Nuland, 1-1 (48) Falkeid, 2-1 (56) Martine Klippen, 2-2 (65) Falkeid, 3-2 (82) Martine Klippen

Dommer: Endre Bernt Wetteland, God

Tilskuere: ca 80

EIKs lag: Karoline S Pedersen, Ragnhild A Torstensen, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø,

Renate Dyrnes, Emilie Klippen, Nora Aakre, Martine Klippen, Konstance Landro, Sekine Netland og

Anne Birkeland.

Benytte innbyttere: Kaja Stapnes, Luwam Ghilom, Marielle R. Winningland og Stine Nuland.

Share