Slik gikk det sist: EIK – Vidar

Se høydepunktene fra fjorårets to kamper mellom EIK og Vidar.

EIK – VIDAR LØRDAG KLOKKEN 16.00

Lørdag et det duket for et nytt lokaloppgjør mellom EIK og Vidar i Idrettsparken. De to lagene har hatt mange tette og jevne oppgjør de siste årene i PostNord-ligaen.

I fjor endte oppgjøret mellom lagene i Idrettsparken 1-1 etter at Bubacarr Sumreh sørget for utlikning på overtid. På Lassa i august i fjor vant EIK 2-1 etter scoringer av Sverre L. Larsen og Bubacarr Sumareh.

Ingen har vunnet

Stavanger-laget har denne sesongen ikke fått noen heldig start på sesongen. I første kamp tapte rødtrøyene 3-0 borte for KFUM Oslo. På mandag tapte laget 2-1 hjemme for Vålerenga 2. EIK på sin side tapte første seriekamp 1-0 mot Vålerenga i Oslo, mens lokaloppgjøret mot Bryne søndag endte målløst.

Lørdagens kamp i Idrettsparken har avspark klokken 16.00.

Les også: Sumareh tilbake i full trening


Share