EIK 2-treneren fornøyd med prestasjonen mot Tønsberg

EIK 2-trener Fabian Hovland var godt fornøyd med at laget slo tilbake med en godkjent prestasjon etter tapet forrige helg.

EIK 2 – FK TØNSBERG 1-1 (1-0)

Søndag tok EIK-rekruttene et sterkt poeng hjemme mot FK Tønsberg. Trener Fabian Hovland var tilfreds med prestasjonen laget hans viste.

– Jeg er veldig fornøyd med jobben guttene la ned i dag. Det var viktig å få en umiddelbar reaksjon etter forrige helg, og guttene viser god innsats og moral, sier Fabian Hovland.

«Jeg er veldig fornøyd med jobben guttene la ned i dag. Det var viktig å få en umiddelbar reaksjon etter forrige helg, og guttene viser god innsats og moral». Fabian Hovland

Snytt for straffespark?

Han oppsummerer videre:

– Vi har nå ved to anledninger vist at vi kan spille jevnt med lagene som er tippet å være helt der oppe, og det er jeg meget fornøyd med. Resultatet er nok fair, og begge lag hadde flere sjanser, selv om det hadde smakt med tre poeng i dag, sier han.

– Vi skulle kanskje også hatt et straffespark som ifølge Sanel Bojadzic, som ble felt, var soleklart. Skulle jeg pirket på noe, så synes jeg at vi kunne spilt litt mer av vårt spill i perioder. Ellers vil jeg spesielt rose den defensive jobben som ble gjort i dag, uttaler Hovland.

God forsvarsjobb

EIK 2-treneren mener forsvaret leverte en solid jobb.

– Med unntak av målet så synes jeg at det gjøres en kjempejobb i bakre rekker, og Vegard Eltervåg skal ha mye ros for måten han styrer bak, og tar med seg de unge på, nok en gang, sier han.

«Med unntak av målet så synes jeg at det gjøres en kjempejobb i bakre rekker, og Vegard Eltervåg skal ha mye ros for måten han styrer bak, og tar med seg de unge på, nok en gang». Fabian Hovland

Hovland retter nå blikket mot ny kamp borte mot Madla neste mandag.

– Guttene får fri i morgen, før vi har full fokus mot en ny treningsuke og en gledelig kortere bortekamp på Madla neste mandag. Ellers synes vi det er veldig kjekt å se at folk kommer på kamp og støtter oss. Det setter guttene stor pris på, og vi håper jo også at noen tar turen til Madla, avslutter Hovland.

Les også: EIK-TV Høydepunkt fra EIK – FK Tønsberg

Foto: Kjell Åvendal

Share