EIK damene kjempet seg til tre nye poeng

EIK-damenes sterke og imponerende start på sesongen fortsetter.

FORUS & GAUSEL – EIK (0-0) 0-3

Det var ventet en nytt intenst oppgjør da EIK-damene tok turen for å spille mot Forus & Gausel. EIK kom best i gang og var friske i starten. Nærmest var Martine Klippen da hun skøyt ballen i stolpen etter tre minutter. FGI jobbet seg mer med i kampen utover omgangen og det meste av spillet skjedde på midtbanen. Begge lag ville tydeligvis vinne denne kampen. Det ble mye dueller og lite spill da begge lag kjempet utrettelig. Det ble noen halvsjanser til begge lag resten av omgangen.

EIK klart best

I andre omgang startet EIK klart best. Nora Aakre sendte i vei et meget bra skudd fra 25 meter som FGI sin keeper akkurat klarte å slå ut til corner. Kort tid etterpå var det Ingrid Olsen som skøyt, men FGI sin sisteskanse klarte å få slått ballen ut til ny corner. Først etter 71 minutters spill fikk Martine Klippen spilt Ingrid Olsen alene gjennom. Hun satte ballen sikkert i mål. FGI fikk et frispark like utenfor EIK sin sekstenmeter. Det endte med et godt skudd som heldigvis gikk i stolpen.

Ingrid Olsen hadde lyst på flere mål og jobbet inn et svakt tilbakespill. Hun vant duellen med keeper og satte inn 2-0 til EIK. Det var EIK som var klart best på slutten av kampen og Stine Nuland fikk en glimrende treff og  og ballen suste rett i mål fra 20 meter.

EIK damene kan være godt fornøyde med tre nye poeng og seier over Forus & Gausel selv om det helt gode spillet uteble.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Knudamyre:

Forus & Gausel – EIK 1 (0-0) 0-3

Målene: 0-1 (71) Ingrid Olsen, 0-2 (89) Ingrid Olsen, 0-3 (91) Stine Nuland

Dommer: Przemyalaw Ireneusz Wolski, Hinna IL. God

Tilskuere: cirka 80

EIKs lag: Karoline S Pedersen, Ragnhild A Torstensen, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Renate Dyrnes, Emilie Klippen, Nora Aakre, Martine Klippen, Ingrid Olsen, Sekine Netland og Anne Birkeland.

Benytte innbyttere: Kaja Stapnes, Luwam Ghilom og Stine Nuland.

Share