Ny seier til EIK 2-damene

EIK 2-damene tok en ny seier mandag da Ålgård ble slått med 1-0.

ÅLGÅRD – EIK 2 0-1 (0-0)

EIK 2 sitt damelag var og besøkte Ålgård som var ubeseiret så langt i årets sesong. EIK startet bra og hadde 2-3 store muligheter til å ta ledelsen. De første 15 minuttene var knapt Ålgård og gjestene sin banehalvdel. Videre utover kampen snudde dette og bare en god Silje Kvamsø i EIKs må som hindret at Ålgård tok ledelsen før pause.

Etter pausen girte EIK-damene noe mer opp og produserte noen nye sjanser. Men det var ikke før i det 73 minutters spill at Kaja Myklebust fikk satt inn en frispark fra cirka 25 meter. Resten av kampen styrte EIK veldig bra slik at når kveldens dommer blåste av, var det fult fortjent at alle tre poengene gikk til EIK.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, damer, Ålgård stadion:

Ålgård – EIK 2 (0-0) 0-1

Målene: 0-1 (73) Kaja Myklebust

Tilskuere: ca 50

Dommer: Olaf Andre Frøyland

EIKs lag: Silje Kvamsø, Kamilla Vigrestad, Kaja Myklebust, Renate Dyrnes, Linda Tønnesen, Kaja Stapnes, Emma Høien, Amalie Søsæther, Julie K. Josdal, Stine Nuland og Konstance Landro.

Benyttede innbyttere: Anne Birkeland, Cecilie Aamot, Lone Hovland, Hilde Figve og Karoline Skåra

Share