Nørby Madsen: – Vi har grunn til å være stolte

Selv om det ble cupexit mot Start onsdag kveld, mener Mads Nørby Madsen at laget har grunn til å gå med hevet hode etter en god prestasjon mot eliteserielaget fra Kristiansand.

NM: EIK – START 0-1 (0-0)

Mathias Bringakers scoring på hodet kvarteret før slutt utgjorde forskjellen i onsdagens cupdyst mellom EIK og Start i Idrettsparken. Tigrene var fullt på høyde med gultrøyne, og hadde nok av muligheter til å score – både før og etter sidebyttet.

– Kjempet for hverandre

– Jeg føler vi kan være stolte av oss selv. Vi kjempet og kriget for hverandre, sier Mads Nørby Madsen etter 1-0-kampen.

«Jeg føler vi kan være stolte av oss selv. Vi kjempet og kriget for hverandre». Mads Nørby Madsen

– I første omgang hadde vi overtaket, men dessverre uteble scoringen selv om vi hadde flere gode muligheter, oppsummerer han.

Les også: Knepet EIK-tap for Start i cupen

I andre omgang tilegnet Start seg litt mer initiativ i kampen, men EIK forsvarte seg imidlertid godt.

– Start hadde mye ballen etter pausen, men jeg følte ikke de klarte å produsere særlig med sjanser foruten om målet de scorer på.

«De siste ti minuttene gjorde vi alt for å få 1-1-målet. Med litt hell kunne vi også fått en utligning, men dessverre ble det ikke slik». Mads Nørby Madsen

Kunne utlignet

På tampen av oppgjøret fikk EIK muligheten til å utligne, men dessverre hadde ikke tigrene marginene på sin side.

– De siste ti minuttene gjorde vi alt for å få 1-1-målet. Med litt hell kunne vi også fått en utligning, men dessverre ble det ikke slik, sier han.

Onsdag kveld ble 4. runde i cupen trukket.  Start skal møte HamKam  eller Sarpsborg 08 på Sør-Arena.

Share