Sportssjefen: – Håper det løsner på lørdag

Sportssjef og assistenttrener Ojan Bijan håper det løsner for EIK i lørdagens hjemmekamp mot Skeid. Han vedgår også at nå er det alvor for tigrene.

EIK – SKEID LØRDAG KLOKKEN 14.00

I seriesammenheng har det blitt en tung start på sesongen for tigrene. Etter fem kamper står EIK med fattige to poeng og kun én scoring. Samtidig har de kun sluppet inn fire baklengs på de fem kampene. Lørdag står serieleder Skeid og deres profilerte trener Tom Nordlie for tur i Idrettsparken.

Ojan Bijan er klar på at seier kun vil være godt nok lørdag ettermiddag.

– Lørdag er det alvor for oss. Vi har ikke råd til noe annet enn tre poeng. Slik er det, uten at vi legger noe mer press på oss selv, uttaler EIKs sportssjef.

«Nå er det på tide å vise hva som bor i oss. Det handler om å slippe oss løs. Da får vi også ut makspotensialet vårt«. Ojan Bijan

Tøff kamp

Han forventer seg en tøff kamp mot et Skeid-lag som enda ikke har tapt.

– Vi møter det eneste laget som er ubeseiret hittil. De leder tabellen og vi vet hva de er gode for og hva de kommer med, sier Bijan.

– Nå er det på tide å vise hva som bor i oss. Det handler om å slippe oss løs. Da får vi også ut makspotensialet vårt, tror Bijan.

Flere spillere tilbake

Det var en svært redusert EIK-tropp som reiste til Arendal forrige helg. Ojan Bjian opplyser at flere spillere meldes klare til lørdagens dyst i Idrettsparken. Stian Sleveland, Kristian Stande, Jørgen Olsen og Sanel Bojadzic skal alle være tilgjengelige.

– Vi får noen spillere tilbake fra skade og sykdom. Det gir oss et umiddelbart løft fra forrige kamp, sier Bijan.

«Jeg forventer en fysisk kamp, som alle andre kamper i PostNord-ligaen. Først og fremst må den fysiske krigen tas». Ojan Bijan

Fysisk kamp

Sportssjefen forventer at publikum på Husabø blir vitne til en fysisk batalje.

– Jeg forventer en fysisk kamp, som alle andre kamper i PostNord-ligaen. Først og fremst må den fysiske krigen tas. Deretter handler det om å etablere vårt eget spill, fortsetter han.

– Skeid er direkte og vil prøve å true oss mellom linjene og i bakrom. Det blir en viktig oppgave som vi må håndtere. Videre må vi prøve å rulle opp angrep. Foran mål må vi være nådeløse, avslutter Bijan.

Lørdagens kamp har avspark klokken 14.00 i Idrettsparken.

 

 

Share