Seieren lar vente på seg – poengdeling mot Skeid

Nok en gang måtte tigrene innse at det ikke ble seier i Idrettsparken.

EIK – SKEID 1-1 (1-1)

Det ble en fartsfylt åpning på oppgjøret i Idrettsparken. EIK tok kommandoen fra start og dominerte i åpningsminuttene i solsteiken på Husabø. Tigrene kom seg til noen halvsjanser innledningsvis, og sju minutter ut i oppgjøret fikk de uttelling. Et godt innlegg fra Mads Nørby Madsen ble plukket opp av Bubacarr Sumareh. På sitt andre forsøk dunket han ballen i mål via keeper til 1-0.

Dessvere fikk ikke tigrene holde lenge på ledelsen. Tre minutter senere utliknet Henning Andersen for gjestene da han umarkert fikk heade ballen i mål etter et frispark midt på banen.

Skapte sjanser

Etter en åpning med to scoringer på ti minutter, stabiliserte spillet seg mer i kampen, og begge lagene fikk strammet opp forsvaret. Det førte til at sjanseproduseringen stoppet opp. Sondre Norhiem fikk en ypperlig mulighet til å gi EIK ledelsen da Marcel Wawrzynkiewicz kastet langt inn i feltet. Midtstopperen nådde akkurat ikke frem, og dermed gikk ballen ut til utspark. Skeid kunne fort også tatt ledelsen da de på en god overgang spilte seg fint gjennom EIK-forsvaret, men avslutningen gikk like over mål.

I de første 45 minuttene var EIK det klart beste laget, og særlig på dødball skapte tigrene mye bra. Det ble imidlertid ikke flere scoringer og dermed stod det 1-1 ved sidebyttet.

Skeid mer med etter hvilen

Etter hvilen var det igjen hjemmelaget som kom best i gang. Mads Nørby Madsen kunne EIK en drømmestart på andre omgang da han fyrte løs fra 20 meter, men forsøket gikk via stolpen og ut. De gule og svarte styre det meste, men Oslo-laget var farlige da de fikk mulighet til å slå kontra. Ved en anledning fikk de avslutte var ti meter etter bra kombinasjonsspill, men avslutningen gikk like utenfor.

Skeid jobbet seg inn i kampen, og midtveis var det gjestene som virket farligst når de angrep. EIK på sin side virket rådville når de kom oppover i banen, og bevegelsen fremover i banen var ikke god nok. Dermed fikk Skeid det enkelt med å forsvare seg.

Bølget frem og tilbake

Drøye ti minutter før slutt var EIK svært heldige som ikke havnet under da rødtrøyene fra Oslo fikk en gigantsjanse. Sondre Flåte tok ned et godt innlegg, men forsøket gikk i stolpen og  ut i fektet hvor EIK fikk klarert.

Mot slutten av oppgjøret var det ingen av lagene som fikk et kontinuerlig press på den ene motstanderen, men spillet bølget frem og tilbake. Det ble imidertid ingen store sjanser, og til slutt ebbet det ut med 1-1 i den intense sommervarmen.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdling 2:

EIK – Skeid 1-1 (1-1)

Mål: 1-0 (7) Bubacarr Sumareh, 1-1 (10) Henning Andersen,

Dommer: Tore Olsen Hagelund, Ready

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Kristian Strande (Aleksandar Corovic fra 66), Marcel Wawrzynkiewicz, Sondre Norheim – Jørgen Olsen, Chris Sleveland, Kenneth Grande, Mads N. Madsen (Mathias K. Perttamo fra 76) – Bubacarr Sumareh, Stian Sleveland, Kim Robert Nyborg (Roger Ekeland fra 62)

Share