EIK 2-tap i fartsfylt kamp

Sandefjord-rekruttene stakk av med alle tre poengene i en underholdende kamp mandag kveld.

EIK 2 – SANDEFJORD 2 2-3 (1-1)

Det endte dessverre med et nytt tap for EIK-rekruttene da laget tapte 3-2 for Sandefjord 2 mandag kveld.

Det var en underholdende og publikumsvennlig kamp de fremmøtte på B&G-banen fikk se.  Etter en jevn åpning på kampen ga Thomas Hallan-Christensen tigrene ledelsen da drøye halvtimen av første omgang var spilt. Ti minutter senere utliknet blåtrøyene ved Jakob M. Dunsby. Stillingen ved sidebyttet var 1-1.

Gjestene startet best

I andre omgang starter gjestene fra Sandefjord best, og elleve minutter ut i omgangen fikk de betalt da Ole Breistøl satte inn 2-1. Scoringen ga videre inspirasjon til Sandefjord, som dominerte utover i kampen. Mot slutten satte imidlertid EIK inn en sluttspurt i jakten på poeng. De gule og svarte skapte flere sjanser, men nettkjenning fikk de dessverre ikke.

Ny spenning

Istedet økte Herman S. Nilsen ledelsen for Sandefjord 2 fire minutter før slutt til 3-1, og kampen virket dermed kjørt for EIK 2. Men Sander Haugstad brakte spenning inn i oppgjøret bare minutter etterpå da han reduserte til 3-2. I sluttminuttene jaget tigrene utlikning, men dessverre kom aldri 3-3-målet.

Det betyr at de unge EIK-rekruttene på ny måtte gå av banen med null poeng i et oppgjør de så absolutt hadde muligheten til å ta ett poeng eller tre.

Foto: Ørjan Nodland

KAMPFAKTA

Seriekamp i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 3:

EIK 2 – Sandefjord 2 2-3 (1-1)

Mål: 1-0 (32) Thomas Hallan-Christensen, 1-1 (42), 1-2 (56), 1-3 (86), 2-3 (87) Sander Haugstad

Dommer: André Bjørgen Birkeland, Djerv 1919 SK

EIKs lag: Asle Sirevåg – Even Myklebust, Stein Johnny Myklebust, Vegard Eltervåg, William E. Karlsen – Sanel Bojadzic, Jonas Skulstad, Jostein K. Salvesen, Thomas Hallan-Christensen, Sander Haugstad – Simen Haughom

Reserver: Lars Vetle A. Espnes, Alexander B. Svanes, Jørgen Myklebust, Sander Salvesen, Bjørn Sæternes Stapnes, Thomas Mulugheta, Sondre Tollefsen

Share