Bjarnason: – Viktig for selvtilliten til laget

Ólafur Örn Bjarnason gledet seg over seieren, men er også tydelig på at det er viktig at laget nullstiller seg raskt. Allerede lørdag venter ny og viktig bortekamp mot Fløy.

BRATTVÅG – EIK 0-4 (0-2)

Onsdag kom årets første trepoenger da Brattvåg ble slått med 4-0 på bortebane. To scoringer før pause og to scoringer etter pause sørget for at det ble en hyggelig hjemreise for tigrene, som for anledningen spilte i sine lyseblå bortedrakter.

Ólafur Örn Bjarnason oppsummerer kampen slik:

«Mot Brattvåg gjorde spissene akkurat det de skulle gjøre og bak hadde vi en matchvinner i Nicolai Larsen Berg». Ólafur Örn Bjarnason

– Det var en knalltøff kamp med utfordrende spilleforhold i form av varmt vær og tørr bane. Vi ble enige om å starte veldig aggressivt og det fikk vi betalt for, sier Bjarnason.

– Etter kampen var det både lettelse og glede i garderoben, legger han til.

Tidlig scoring

Stian Sleveland scoret kampens første mål allerede før det var spilt 30 sekunder av oppgjøret på Brattvåg kunstgress.

– Mot Brattvåg gjorde spissene akkurat det de skulle gjøre og bak hadde vi en matchvinner i Nicolai Larsen Berg, uttaler EIK-treneren.

– Det var virkelig godt å få uttelling, selv om kampen gjerne var mer jevnspilt enn resultatet tilsier, mener islendingen.

Roser spillerne

Ólafur Örn Bjarnason ønsket å rose spillerne etter bortetriumfen.

– Spillerne la ned en kjempeinnsats og jobbet utrolig hardt. Du så på slutten av kampen hvor slitne de var, og da var det ekstra godt at vi får betalt i form av poeng også, sier han.

EIK-treneren mener at laget holdt nullen og at fire spillere tegnet seg i målprotokollen gjør mye med selvtilliten for et lag som har slitt litt i motvind.

«Spillerne la ned en kjempeinnsats og jobbet utrolig hardt. Du så på slutten av kampen hvor slitne de var, og da var det ekstra godt at vi får betalt i form av poeng også». Ólafur Örn Bjarnason

Viktig å nullstille

– Det gir et skikkelig boost på selvtilliten, særlig med tanke på situasjonen vi har vært i. Det var viktig at de offensive spillerne scoret, fortsetter han.

Allerede lørdag skal det spilles ny kamp borte mot Fløy.

– Brattvåg-seieren betyr bare tre poeng, og nå er det viktig at vi nullstiller oss så fort vi kan. Denne seieren betyr ingen ting når kampen starter mot Fløy på lørdag. Da må vi være hundre prosent skjerpet, sier han.

«Denne seieren betyr ingen ting når kampen starter mot Fløy på lørdag. Da må vi være hundre prosent skjerpet». Ólafur Örn Bjarnason

Lørdagens bortekamp mot Fløy har avspark klokken 16.00

Share