Bijan om bortetriumfen: – Skikkelig deilig

Det ble en drømmeuke for EIK med to seire og seks poeng på fire dager. Nå håper Ojan Bijan at laget har lært av feilene innledningsvis i sesongen.

FLØY – EIK 1-2 (0-0)

– Dette var skikkelig deilig!

Det sier sportssjef og assistenttrener Ojan Bijan om den andre bortetriumfen på bare fire dager. Lørdag vant EIK 2-1 borte mot Fløy etter to lekre scoringer av Bubacarr Sumareh etter sidebyttet.

– Dette var en meget meget viktig seier, ikke bare på grunn av poengene, men også for det grunnleggende arbeidet som er lagt ned den siste tiden, sier Bijan.

«Dette var en meget meget viktig seier, ikke bare på grunn av poengene, men også for det grunnleggende arbeidet som er lagt ned den siste tiden». Ojan Bijan

«Rock bottom»

Sportssjefen innrømmer at det var hardt i forrige uke å innse at laget inntok jumboplassen. To kamper senere står EIK med ni poeng, og er plutselig oppe på en 9.-plass på tabellen.

– At det bunner i resultater med seier gir ytterligere bekreftelse om at vi er på riktig vei. For en uke siden hadde vi nådd «rock bottom» – bokstavelig talt på tabellen, og det var bare en retning det kunne gå derfra, uttaler han.

Likt mot Brattvåg

Bijan mener seieren mot Fløy minnet mye om trepongeren borte mot Brattvåg på onsdag.

– Kampen lørdag gir litt samme følelse som mot Brattvåg. Vi møter et temposterkt Fløy med en klar plan, vi mister dessverre Marcel tidlig i kampen, men vi holder hodet kaldt og forholder oss til planen, fortsetter han.

– Vi må allikevel prøve å ta lærdom fra feilene også i denne kampen, for det blir nøkkel på veien fremover. Vi må holde beina plantet godt på bakken og vite at hardt arbeid er eneste veien fremover nå, utdyper EIKs sportssjef.

«Vi må allikevel prøve å ta lærdom fra feilene også i denne kampen, for det blir nøkkel på veien fremover. Vi må holde beina plantet godt på bakken og vite at hardt arbeid er eneste veien fremover nå». Ojan Bijan

Har gjort justeringer

Likevel er det viktig at laget suger på karamellen etter et tøft kampprogram den siste uken.

– Men akkurat nå skal vi nyte seieren etter en tøff uke med tre kamper i beina, sier han.

Ojan Bijan mener han og Ólafur Örn Bjarnason har fått betalt for justeringene de har gjort de siste ukene.

– Vi har gjort litt justeringer på formasjon og roller som vi mener passer troppen vår bedre nå, og guttene føler seg bra med dette. Så nå må vi bare dyrke videre rollene og prinsippene i den nye formasjonen med hardt arbeid, avslutter Bijan.

Neste kamp for tigrene er hjemme mot Kjelsås neste lørdag klokken 14.00.

«Vi har gjort litt justeringer på formasjon og roller som vi mener passer troppen vår bedre nå, og guttene føler seg bra med dette». Ojan Bijan

Share