Grande håper på tredje strake seier

Kenneth Grande tror det blir en tøff kamp mot Kjelsås i Idrettsparken lørdag.

EIK – KJELSÅS LØRDAG KLOKKEN 14.00

Etter to strake bortekamper er det igjen duket for seriekamp i Idrettsparken lørdag. Oslo-laget Kjelsås kommer på besøk. Laget har hatt en svært god sesongstart, og står i likhet med KFUM og Hødd med 15 poeng. Bare Skeid har flere poeng med sine 16 poeng så langt.

Spår jevn kamp

Kenneth Grande har spilt en sentral rolle på EIK i de siste kampene. Han forventer et tøft oppgjør.

«Det blir en jevn kamp mellom to lag som er svært godt organisert». Kenneth Grande

– Det blir en jevn kamp mellom to lag som er svært godt organisert. Med andre ord er det ikke ulikt de andre kampene vi har spilt til nå i år i PostNord-ligaen, sier EIKs midtbanespiller.

Jærbuen mener det ikke finnes noen klar favoritt foran lørdagens oppgjør.

– Jeg tenker ikke umiddelbart at Kjelsås er favoritter siden de ligger på en delt andreplass, men de har overrasket med en god sesongstart. For oss er det viktig å få tre poeng på hjemmebane for første gang denne sesongen, fortsetter Grande.

Uvanlig skadesituasjon

Etter to strake seire mot Brattvåg og Fløy, er det naturlignok bedre stemning etter en tung sesongstart.

– Stemningen i laget er god, men vi er langt fra fornøyd med plasseringen og prestasjonene våre. Men etter alle mine år i denne klubben, kan jeg ikke huske en tilsvarende skade- og sykdomssituasjon. Det har vært en krevende situasjon både for spillere og trenere, sier han og fortsetter:

– Men seieren over Fløy og Brattvåg viser at vi har en god bredde i stallen, og når spillerne begynner å komme tilbake igjen, har jeg tro på at vi skal bli enda bedre.

Lørdagens kamp har avspark klokken 14.00 i Idrettsparken.

«Stemningen i laget er god, men vi er langt fra fornøyd med plasseringen og prestasjonene våre. Men etter alle mine år i denne klubben, kan jeg ikke huske en tilsvarende skade- og sykdomssituasjon». Kenneth Grande

Share