Surt EIK 2-tap for topplaget Ørn Horten

EIK 2 var nære på å ta poeng i lørdagens kamp mot Ørn Horten.

EIK 2 – ØRN HORTEN 1-2 (0-1)

EIK-rekruttene gjorde en svært god kamp da topplaget Ørn Horten gjestet Husabø lørdag. Bortelaget tok en tidlig ledelse, men etter scoringen ble det en svært jevnspilt kamp mellom to gode lag.

EIK hadde flere gode muligheter til å utligne før pause, blant annet ved Sanel Bojadzic og Thomas Hallan-Christensen. Midtveis var det nesten utrolig at laget ikke fikk 1-1-scoringen da de rullet opp et vakkert angrep på høyresiden. Stillingen til pause var 1-0 til gjestene.

Gode etter hvilen

Etter pause var det de gule og svarte som virkelig tok kontrollen i oppgjøret. Store deler av banespillet foregikk på gjestenes halvdel, og det var tydelig at det lå en scoring i luften på Husabø. Den kom også da Tomas Mulugheta fikset 1-1 på vakkert vis. Hjemmelaget brøt ballbanen og satte i gang en god overgang. Det endte med at Mulugheta ble spilt gjennom og alene med keeper var midtbanespilleren iskald da han satte inn utlingsmålet.

Ble trykket tilbake

Alt lå egentlig til rette for at EIK 2 kunne gå for vinnermålet, men i stedet ble det motsatt. Ørn Horten kjempet seg inn i kampen igjen, og mot slutten av oppgjøret var bortelaget klart best. De trykket sikkelig på mot et EIK 2-lag som kjempet iherdig i forsvar. Mot slutten klarte dessverre ikke hjemmelaget stå i mot da Ørn Horten på en vakker heading banket ballen i mål til 2-1.

På overtid forsøkte EIK å jage utligning, og Vegard Eltervåg headet ballen i mål, men linjedommeren avvinket imidlertid for offside. Det var omtrent det siste som skjedde, og dermed endte det med 2-1 til Ørn Horten.

KAMPFAKTA

Seriekamp i Norsk Tipping-ligaen:

EIK 2 – Ørn Horten 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 (4), 1-1 (57) Tomas Mulugheta, 1-2 (78)

Dommer: Sabri Centintas, Sandnes Ulf

EIKs lag: Daniel Hagen – Even Myklebust, Stein  Johnny Myklebust, Jonas Skulstad, Vegard Eltervåg  – Stefan Ghilom, Jostein K. Salvesen, Thomas Hallan-Christensen – Sanel Bojadzic, Tomas Mulugheta, Sander Haugstad

Innbyttere: Alexander B. Svanes, Bjørn Sæternes Stapnes, Hallvar Steinskog, Sander Salvesen,

Share