Vellykket dag med jenter i fokus

Søndag formiddag ble for første gang Jenter i fokus arrangert i Espeland-Hallen. Det ble en suksess!

JENTER I FOKUS

EIK Fotball ønsker å fremheve viktigheten av jentelagene i klubben. Derfor har jentene i EIK fått sitt eget arrangement. Søndag ble Jenter i Fokus arrangert for første gang.

Det var 30 jenter fra 8-15 som deltok på opplegget søndag.

– Første del bestod av trening. Ellen Lorentzen stod for opplegget . Hun hadde god hjelp av flere foreldre og damelag spillere, forteller Jeanette Kapstad Urdal i EIKs ungdomsstyre.

– Deretter var det litt teknikktrening før de spilte kamp på tvers av alder, sier hun.

God lunsj

Etter fotballsekvensen var det tid for lunsj sammen.

– Jentene spiste lunsj sammen, og det var en gjeng med sultne jenter. Et tydelig tegn på at de hadde brukt endel energi, sier Kapstad Urdal.

Neste post på programmet var yoga.

– Etter lunsj fikk vi besøk av Unn Therese Omdal for en time yoga. Jentene var veldig spent på denne aktiviteten.
Unn Theres begynte med å si litt om hva yoga er og hvorfor yoga er bra for oss. Jentene hørte godt etter. De hadde en god yoga time og fikk lært seg litt om pusting og når i fotballen en kan bruke dette, forteller hun.

«Etter lunsj fikk vi besøk av Unn Therese Omdal for en time yoga. Jentene var veldig spent på denne aktiviteten. Unn Theres begynte med å si litt om hva yoga er og hvorfor yoga er bra for oss». Jeanette Kapstad Urdal

Uvant treningsform

– Litt fnising innimellom var et tegn på at dette var en uvant form for trening, smiler Kapstad Urdal.

– Til slutt hadde de en svært krevende øvelse som jeg tror noen av jentene syns var veldig behagelig. Jeg tror faktisk noen sovnet, sier hun.

Kapstad Urdal ønsker å rette en stor takk til alle som var med å gjorde at arrangementet ble en suksess.

– Tusen takk til Unn Therese for at hun stilte opp på dette arrangementet, vil også få takke alle foreldrene som vær med og sist en stor takk til Ellen Lorentzen som har vært med på å få til dette opplegget, avslutter hun.

«Tusen takk til Unn Therese for at hun stilte opp på dette arrangementet, vil også få takke alle foreldrene som vær med og sist en stor takk til Ellen Lorentzen som har vært med på å få til dette opplegget». Jeanette Kapstad Urdal

Se flere bilder fra Jenter i fokus på EIK Fotballs offisielle Facebook-side!

Share