Troppen mot Nardo

Sjekk ut hvem som er i troppen til søndagens kamp mot Nardo.

NARDO – EIK SØNDAG KLOKKEN 16.00

Søndag setter EIK kursen nordover for å møte Trondheim-laget Nardo.

Foran kampen er EIK og Nardo naboer på tabellen. EIK ligger på en 10.-plass med 10 poeng, mens Nardo ligger på 11.-plass med 8 poeng. Søndagens hjemmelag kommer fra en sterk 2-1-seier mot Vålerenga 2 på bortebane. De gule og svarte på sin side har ikke tapt på fire kamper og står med to seire og to uavgjort foran oppgjøret.

I fjor endte tilsvarende kamp med en knepen 2-1-seier til Nardo, mens returoppgjøret på Husabø endte med en 3-0-seier til tigrene.

Fortsatt sliter A-laget med en del skader, noe som betyr at hovedtrener Ojan Bijan må klare seg uten en del sentrale spillere. Kim Robert Nyborg, Kristian Strande, Mads Nørby Madsen, Marcel Wawrzynkiewicz, Kristoffer Rasmussen, Marius Andersen, Sander Remme og Roger Ekeland er alle ute med skader.

Troppen mot Nardo:

Daniel Hagen

Nicolai Larsen Berg

Sondre Norheim

Jørgen Olsen

Vegard Eltervåg

Stian Sleveland

Chris Sleveland

Sverre L. Larsen

Kenneth Grande

Sanel Bojadzic

Aleksandar Corovic

Henning Romslo

Roy Miljeteig

Bubacarr Sumareh

Mathias K. Perttamo

Share