Tar ferie etter nok en god kamp

EIK-damene avsluttet en fantastisk vårsesong med å slå Vidar 7-1 på hjemmebane.

EIK – VIDAR 7-1 (3-0)

EIK startet kampen best i medvinden på Husabø. Det gikk ikke mer enn fem minutter før Ingrid Olsen fanget opp et langt utspill fra Karoline S. Pedersen og satte det sikkert i mål. Etter dette ble det en del rot og Vidar fikk ta mer over. Det ble stort sett feilpasninger og tapte dueller som resulterte i at Vidar vant en del unødvendige cornere og fikk en del halvsjanser.

Dominerte

Men EIK er i medgang og har spillere som har det lille ekstra som skal til for og vinne disse kampene. Nå er det Hilde Figve som finner Martine Klippen. Hun vender rundt på cirka 20 og skyter ballen kanon i mål. Noen minutter før pause er Martine Klippen frempå igjen når EIK får frispark på cirka 25 meter. Denne gangen smyger ballen seg i mål like under tverrliggeren.

EIK går til pause med en 3-0 ledelse der nok Vidar har vært det førende laget. I pausen bestemte EIK seg for å vise hvorfor de er i toppen av årets 3 divisjon. Andre omgang er ikke mange minutter gammel da Kaja Stapnes kjemper til seg ballen og skyter den i mål bak en helt utspilt Vidar-keeper. Vidar er frempå med et frispark som smeller i stolpen fra tidligere EIK-spiller Tonita T. Noreng.

Klart best

Vidar får sin redusering etter en kjapp kontring i det 58 minuttet. Etter det målet handler det meste om EIK-damene. Et flott angrep blir avsluttet med at Emilie Klippen spiller gjennom Anne Birkeland som skyter ballen sikkert i mål fra 10 meter. Nå har EIK en god periode og burde nok satt inn ett par mål til. EIK får en ny corner som Silje T. Stavnheim er oppe og header i mål. Siste målet kommer etter flott spill av EIK, der Marielle R. Vinningland tilslutt trer ballen flott gjennom til Ingrid Olsen, som er både rask og sterk når hun går gjennom Vidars forsvar og setter ballen i mål.

Lagene hadde hver sin omgang, men EIK har blitt veldig flinke til å avgjøre disse kampene til sin fordel. Nå blir det litt ferie før laget reiser til Dana cup.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G banen.

EIK 1 – Vidar (3-0) 7-1

Målene: 1-0 (5) Ingrid Olsen, 2-0 (33) Martine Klippen, 3-0 (42) Martine Klippen, 4-0 (51) Kaja Stapnes, 4-1 (58) Vidar, 5-1 (65) Anne Birkeland, 6-1 (68) Silje T Stavnheim, 7-1 (77) Haugar, 7-1 (83) Ingrid Olsen

Dommer: Vegard Kielsen, Riska FK

Tilskuere: cirka 60

EIKs lag: Karoline S Pedersen, Ragnhild A Torstensen, Hilde Figve, Silje T. Stavnheim, Andrea Slettebø, Emilie Klippen, Kaja Stapnes, Martine Klippen, Sekine Netland, Ingrid Olsen og Anne Birkeland.

Benyttede innbyttere: Luwam Ghilom og Marielle R Vinningland.

Share