Endelig tre poeng på hjemmebane

EIK fikk en glimrende avsluttning på vårsesongen da laget sikret tre poeng i andre kamp på rad under Ojan Bijans ledelse.

EIK – STJØRDALS-BLINK 2-1 (2-0)

Tigrene leverte en særdeles god første omgang og var det klart beste laget i Idrettsparken før hvilen fredag kveld. Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter fem minutter ved Sondre Norheim. Midstopperen gjorde 1-0 da han satte en retur fra Henning Romslo i mål.

Drømmescoring

De gule og svarte hadde vinden med seg de første 45 minuttene, og den tidlige scoringen virket inn som en klar vitamininnsprøytning. EIK rullet opp det ene gode angrepet etter det andre, og det var nesten utrolig at det ikke flere en to scoringer før hvilen. Roy Miljeteig doblet ledelsen til vertene 18 minutter ut i kampen.

Midtbanespilleren vartet opp med en drømmescoring fra 25 meter da han klemte til. Bubacarr Sumareh stod for forarbeidet før Miljeteig dundret ballen opp i vinkelen på nydelig vis. 2-0 var også stillingen ved sidebyttet.

Fortjent seier

I andre omgang fortsatte EIK i samme spor og produserte flere gode sjanser. Helt i starten var særlig Bubacarr Sumareh delaktig, og angriperen kunne økt ledelsen opp til flere ganger. Også innbytter Mathias K. Perttamo fikk en stor mulighet. Men i stedet for 3-0 brakte bortelaget spenning i oppgjøret med sin redusering til 2-1 midtveis i omgangen.

Men EIK stod i mot de siste 20 minuttene og kunne til slutt juble for årets første trepoenger i Idrettsparken.

Nå venter drøy måned med spillefri for A-laget. Neste kamp er borte mot Vard Haugesud 21. juli.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 2, Idrettsparken:

EIK – Stjørdals-Blink 2-1 (2-0)

Mål: 1-0 (5) Sondre Norheim, 2-0 (18) Roy Miljeteig

Dommer: Anders Bodding, Haga

Tilskuere: 311

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Jørgen Olsen, Stian Sleveland, Sondre Norheim, Mads Nøby Madsen – Aleksandar Corovic, Henning Romslo – Sverre L. Larsen (Mathias K. Perttamo fra 63), Chris Sleveland, Roy Miljeteig – Bubacarr Sumareh

Share