Bijan: – Vi viste glød og vinnermentalitet

EIK-trener Ojan Bijan hadde mye å glede seg over i siste seriekamp før sommerpausen.

EIK – STJØRDALS-BLINK 2-1 (2-0)

Ojan Bijans har fått en drømmestart på sin karriere som hovedtrener for EIK. Fredag tok han sin andre seier i sin andre kamp som EIK-trener. De gule og svarte leverte en meget god kamp, og det var nesten utrolig at seieren ikke ble større enn 2-1.

Stolt

Treneren var naturligvis godt fornøyd med det laget hans presterte.

– Først og fremst vil jeg bare si at jeg er veldig stolt over guttene. Den gløden, vinnermentaliteten og viljen de presterer mot Stjørdals-Blink gir meg frysninger, roser Bijan.

«Først og fremst vil jeg bare si at jeg er veldig stolt over guttene. Den gløden, vinnermentaliteten og viljen de presterer mot Stjørdals-Blink gir meg frysninger». Ojan Bijan

– Dette er EIK og dette er spillerne i Egersunds IK. Det slik vi ønsker og skal fremstå, fortsetter treneren.

Roser spillerne

Bijan mener nøkkelen ble at laget forholdt seg til kampplanen.

– Guttene fulgte kampplanen til punkt og prikke. Kontradekningen og gjenvinningsfasen av spillet vårt var eksepsjonelt. I begge omgangene rullet vi opp angrep etter angrep, uttaler han.

– Vi kunne og burde ha vunnet denne kampen med større margin, men vi tar tre poeng. Nå er det viktig at vi nullstiller oss i ferien, slik at vi er klare til å angripe når høstsesongen starter, sier han.

«Vi kunne og burde ha vunnet denne kampen med større margin, men vi tar tre poeng. Nå er det viktig at vi nullstiller oss i ferien, slik at vi er klare til å angripe når høstsesongen starter». Ojan Bijan

EIK-trneren ønsker også å rekke en stor takk til både spillere, støtteapparat og supportere.

– En stor stor takk til «staben» vår, publikum, alle supportere og alle som bidrog til at denne kampen ble satt i riktige rammer, sier han.

Les også: Kamprapport, EIK – Stjørdals-Blink

Foto: Kjell Åvendal

Share