Endelig seier for B-laget – slo Urædd 3-1

Etter sju strake tap ble det endelig seier igjen for vårt rekrutteringslag i tredje divisjon da våre unggutter vant 3-1 mot Urædd på B&G-banen i ettermiddag.

Vi fikk en forferdelig start på kampen da keeper Lars Vetle Asbjørnsen Espnes slapp et frispark fra Jefferson Ormaza gjennom hanskene før ett minutt var spilt.

Men etter at Urædd hadde dominert i åpningsminuttene kom vi høyere på banen med laget da det nærmet seg ett kvarter. Og vi fikk en skikkelig boost da Stefan Ghilom (bildet under) utlignet etter et flott angrep på vår høyreside.

Resten av første omgang var våre gutter klart best, og vi hadde flere store muligheter til å øke ledelsen. Men det stod fortsatt 1-1 da lagene gikk til pause.

I andre omgang fortsatte EIK å ha et visst grep om kampen, og vi tok ledelsen da en time var spilt med et hodestøt fra Mathias Kvåle Perttamo.

Det siste kvarteret presset Urædd hardt på for en utligning, men EIK punkterte kampen på overtid da Perttamo sendte en nydelig ball i bakrommet til innbytter William Eikanger Karlsen. 17-åringen skar inn i banen, og fikk såvidt pirket ballen over målstreken etter en retur fra keeper Mathias Syvertsen.

Dermed en fortjent og svært kjærkommen seier etter noen tunge uker der det ene tapet har avløst det andre.

Link til kampfakta (fotball.no)

Video med høydepunkt fra kampen kommer senere i kveld.

Share