Unggutter forfremmes til A-laget

Ungguttene Stefan Ghilom og Sander Haugstad har levert en god sesong for EIK 2 i Norsk Tipping-ligaen. Nå tas de opp i A-stallen permanent.

A-LAGET

EIK Fotball er svært fornøyd med å offentliggjøre at Stefan Ghilom og Sander Haugstad har blitt forfremmet til A-laget. Begge to har imponert stort denne sesongen på EIKs rekruttlag i 3. divisjon. De blir derfor en del av A-stallen når treningene starter opp igjen etter ferien.

Roser prestasjonene

EIK-trener Ojan Bijan mener roser spillerne.

– Jeg ser veldig frem til å jobbe med Sander og Stefan. Det er to spillere jeg mener på har tatt steg i vårsesongen, og som har bidratt på internkamper og ellers prestert godt i 3.divisjon, uttaler Bijan.

«Jeg ser veldig frem til å jobbe med Sander og Stefan. Det er to spillere jeg mener på har tatt steg i vårsesongen, og som har bidratt på internkamper og ellers prestert godt i 3.divisjon». Ojan Bijan

– Det er flere spillere som banker på døren, og vi må ta en nærmere vurdering for 2019-sesongen på hvem som kan på ta steget opp. Generelt sett er jeg fornøyd med utviklingen spillerne har på rekruttlaget og det nivået de spiller på, og det er dette som er målsetningen – at flere spillere kan ta steget opp på A-laget, fortsetter han.

Gleder seg til høstsesongen

EIK-treneren gleder seg stort til å se den videre utviklingen av de to ungguttene.

– Nå ser jeg bare frem til å ha guttene inn i troppen og jobbe tettere sammen i det som kan bli en spennende høstsesong for A-laget, sier EIKs hovedtrener.

Stefan Ghilom og  Sander Haugstad kom fra Eiger foran 2018-sesongen.

«Nå ser jeg bare frem til å ha guttene inn i troppen og jobbe tettere sammen i det som kan bli en spennende høstsesong for A-laget». Ojan Bijan

Share