Forberedelsene til høstsesongen er i gang

Denne uka startet A-laget opp igjen med treningene. Trener Ojan Bijan ser frem til en spennende høst.

A-LAGET

A-laget har hatt drøye to uker med treningsfri etter siste kampen før sommerferien. Tigrene fikk en drømmeinngang på ferien med å avslutte vårsesongen med seks poeng. Mandag ble troppen igjen samlet hvor forberedelsene til en tøff og spennende høstsesong er i gang.

– Når vi går i gang igjen denne uken er det for å samle troppene igjen. Det blir viktig å få opp pulsen og intensiteten på trening før vi begynner å rette fokuset mot Vard Haugesund-kampen i neste uke, sier EIK-treneren.

God stemning

Stemningen er god etter en sterk avslutning på sesongen. De gule og svarte står uten ta på de seks siste seriekampene. Men Bijan er tydelig på at det må jobben beinhardt om poengsankingen skal fortsette utover høsten.

«Høstsesongen blir i hvert fall ikke noe lettere en vårsesongen – det er sikkert og visst. Vi må jobbe med å nullstille oss fra det som har vært, og se fremover på det som møter oss av utfordringer». Ojan Bijan

– Høstsesongen blir i hvert fall ikke noe lettere en vårsesongen – det er sikkert og visst. Vi må jobbe med å nullstille oss fra det som har vært, og se fremover på det som møter oss av utfordringer, sier Bijan.

– Det skal bli gøy, og ikke minst spennende å sette i gang. Vi har noen interne målsetninger og krav som jeg vet spillerne og oss i trenerteamet er veldig giret på å jobbe for, så får vi se om resultatene taler vår vei, sier Bijan.

Håper folk finner veien til Husabø

EIKs hovedtrener lover Husabø-publkummet at de skal få et enda mer energifylt lag i høstsesongen, og håper samtidig at supporterne stiller mannsterke opp.

– En ting er sikkert; vi skal heves oss og gi enda mer i høst. Med det håper jeg at flere folk stiller opp til hjemmekampene og gir oss det ekstra løftet vi trenger og som spillerne tenner på, uttaler han og fortsetter:

– Når tribunene er fullsatt med tilskuere merkes det en helt annen atmosfære på Husabø. Vi er avhengige av den støtten. Vi skal som lag søre for at underholdningsverdien tilsier at det ikke er ønskelig å gå glipp an noen kamper i høst.

«En ting er sikkert; vi skal heves oss og gi enda mer i høst. Med det håper jeg at flere folk stiller opp til hjemmekampene og gir oss det ekstra løftet vi trenger og som spillerne tenner på». Ojan Bijan

Gjennom hele denne sesongen har laget vært preget av skader på mange sentrale spillere. Det er fortsatt slik at en del spillere ennå ikke er klare for spill. Kim Robert Nyborg, Marcel Wawrzynkiewicz, Kristoffer Rasmussen, Marius Andersen, Sander Remme og Kenneth Grande er alle ute med skader.

– Marcel Wawrzynkiewicz, Kristian Strande, Sander Remme og Kim Robert Nyborg nærmer seg alle full trening igjen, men endelig status på disse må vi gjøre opp i løpet av uken, sier Bijan.

– Marius Andersen nærmer seg også slutten på skadeoppholdet, og målet er at han skal være klar for spill for rekruttlaget 11. august i første omgang.

Neste seriekamp er borte mot Vard Haugesund lørdag 21. juli. Kampen har avspark klokken 16.00.

Foto: Kjell Åvendal

Share