Bijan forventer seg hard batalje mot Vard

Lørdag starter alvoret igjen etter en drøy måned med sommerferie. Første oppgave er borte mot Vard Haugesund. Ojan Bijan forventer seg en tøff kamp.

VARD HAUGESUND – EIK LØRDAG KLOKKEN 16.00

Lørdag er det igjen duket for kamp om tre poeng når EIK tar turen til Haugesund for å møte Vard. Lørdagens motstander står med fire poeng, og ligger på jumboplassen. Nettopp derfor forventer trener Ojan Bijan at laget hans får en ekstremt tøff oppgave i Haugesund.

Blir tøft

– Jeg forventer en ekstremt tøff kamp. Ferien kom for tidlig tatt i betraktning den gode formen vi var i. Nå når ferien er over, har et lag som Vard Haugesund fått tid til å omstille seg. De starter på en høstsesong hvor alt handler om å overleve, uttaler Bijan.

– Jeg ser på denne kampen som kanskje den tøffeste kampen hittil i år. Vi møter et lag som har kvalitet i flere ledd, samtidig som de med ryggen mot veggen ikke har noe å tape. Dette kan være deres siste sjanse til å overleve, og det starter mot oss. Det gjør at vi må møte denne kampen med en skjerpet mentalitet, og det skal jeg sørge for at vi er forberedt på, sier EIKs hovedtrener.

«Jeg forventer en ekstremt tøff kamp. Ferien kom for tidlig tatt i betraktning den gode formen vi var i. Nå når ferien er over, har et lag som Vard Haugesund fått tid til å omstille seg». Ojan Bijan

Gode treninger

A-laget har trent i snaut to uker nå, og ifølge Bijan har det vært god kvalitet.

– Jeg er veldig fornøyd med treningene etter ferien, og ikke minst utbyttet. Det har vært kort tid med bare to uker, men jeg har en god følelse på at laget forstår hvordan vi ønsker å fremstå og hvordan vi skal angripe kampene, utdyper han.

– Den første uken handlet mest om å få opp pulsen og intensiteten på treningene, mens den nåværende uken har handlet mer om hvordan vi skal møte lørdagens motstander Vard, sier Bijan.

«Sist tirsdag var vi så heldige å bli invitert til bowling og mat av Lucky Bowling Bryne. Dette takket vi selvsagt ja til, og laget fikk en veldig vin opplevelse. Spillerne koste seg og Lucky Bowl vertet oss godt opp». Ojan Bijan

Det har imidlertid ikke bare vært knallharde treninger på programmet for A-laget. Tirsdag i forrige uke var spillerne på teambuilding til Bryne.

– Sist tirsdag var vi så heldige å bli invitert til bowling og mat av Lucky Bowling Bryne. Dette takket vi selvsagt ja til, og laget fikk en veldig vin opplevelse. Spillerne koste seg og Lucky Bowl vertet oss godt opp. Hele kvelden var en suksess med mye latter, godt humør og konkurranser. Jeg gjorde naturligvis tabben med å sette tre keepere på samme lag. Ikke uventet stakk de av med premiene, smiler Bijan.

Viktige kamper

EIK-treneren mener de tre neste kampene på mange måter vil definere hvordan sesongen blir. Derfor er en god start alfa og omega.

– Jeg har sagt det til spillerne, og snakket med trenerteamet rundt meg om dette med en god start. De tre neste kampene vil definere vår sesong, sier han.

– En god start betyr at vi kan for alvor melde oss på i toppen av tabellen. Men det krever at vi er ekstremt godt forberedt på å håndtere kampene – en etter en – og det starter mot Vard Haugesund på lørdag, avslutter han.

Troppen som reiser til Haugesund på lørdag finner du selvsagt på vår nettside fredag kveld. Kampen har avspark klokken 16.00 på Haugesund Stadion.
«En god start betyr at vi kan for alvor melde oss på i toppen av tabellen. Men det krever at vi er ekstremt godt forberedt på å håndtere kampene – en etter en – og det starter mot Vard Haugesund på lørdag». Ojan Bijan

 

 

 

Share