Bijan: – Ingen grunn til å henge med hodet

EIK-trener Ojan Bijan synes det var ekstremt surt å miste seieren på overtid. Samtidig er han opptatt av at laget må nullstille seg raskest mulig.

VARD HAUGESUND – EIK 2-2 (1-0)

Det manglet ikke på underholdningsverdi i kampen mellom Vard Haugesund og EIK. Etter en noe tam 1. omgang, tok det virkelig fyr etter pause. Tigrene leverte en meget solid prestasjon i 2. omgang, og da Bubacarr Sumareh satte ballen sikkert i mål på straffe tre minutter før ordinær tid, trodde de aller fleste at alle tre poengene ble med hjem til Egersund. Men Vard Haugesund ville det annerledes, og to og et halvt minutt på overtid hamret de inn utligningen.

– Føles som tap

– Det føles som et tap, men det er med det. Vi har verken behov eller tid til å henge med hodene. Det er ingen som synes synd på oss, og det skal ikke vi heller, uttaler Ojan Bijan.

– Nå begynner arbeidet med å nullstille oss. Vi må analysere hva som var bra, og hva som var mindre bra mot Vard. Deretter handler det om å leggen en god plan for lørdagens motstander, sier EIK-treneren.

«Det føles som et tap, men det er med det. Vi har verken behov eller tid til å henge med hodene. Det er ingen som synes synd på oss, og det skal ikke vi heller». Ojan Bijan

Møter topplaget

Lørdag er det topplaget KFUM fra Oslo som venter i Idrettsparken.

– Fotball er ferskvare, og vi må konstant tenke neste steg og hvordan vi skal løse utfordringen som vi står overfor, fortsetter han.

Mot Vard virket var ikke tigrene helt seg selv før sidebyttet. Men i 2. omgang var de gule og svarte det klart beste laget.

«Jeg er stolt over laget innsats og karakter i 2. omgang. Vi viser profesjonalitet med å snu kampen. Det segmentet av spillet og mentaliteten skal vi dyrke videre på». Ojan Bijan

Stolt

– Jeg er stolt over laget innsats og karakter i 2. omgang. Vi viser profesjonalitet med å snu kampen. Det segmentet av spillet og mentaliteten skal vi dyrke videre på, sier han.

Nå ser EIK-treneren veldig frem til å spille for Husabø-publikummet igjen førstkommende lørdag.

– Vi trenger hele Egersund i ryggen, og jeg skal love at vi kommer til å gi alt for både god underholdning og tre poeng, sier Bijan.

Share