Dansk toppscorer klar for tigrene

Danske Jacob Jay Andersen er klar for EIK. Spissen kommer fra spill i Ringköbing IF i dansk 2. divisjon. Han blir klubbens tredje sommersignering.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at 23-åringenn Jacob Jay Andersen er klar for tigrene. Spissen har signert på en avtale som binder han til klubben ut 2019-sesongen.

Fornøyde

Hovedtrener i EIK Fotball, Ojan Bijan, er svært fornøyd med å få Andersen på plass.

– Vi er svært glade for at Jacob Jay Andersen blir EIK-spiler. Klubben har fulgt ham over lengre tid, men fikk ytterligere god kontakt da Mads Nørby Madsen snakket om at han var interessert. Mads er for øvrig en god venn av Andersen, uttaler Bijan.

«Vi er svært glade for at Jacob Jay Andersen blir EIK-spiler. Klubben har fulgt ham over lengre tid, men fikk ytterligere god kontakt da Mads Nørby Madsen snakket om at han var interessert. Mads er for øvrig en god venn av Andersen«. Ojan Bijan

Jacob Jay Andersen har vært Ringköbing IF sin toppscorer de siste sesongene, og scoret blant annet i fjor 17 mål for den danske klubben. Spissen har også bakgrunn fra FC Midtjyllands ungdomsavdeling.

– Vi har hatt en god dialog med spilleren og Ringköbing IF siden kontakten ble opprettet. Nå er vi veldig fornøyde med å ha fått toppscoreren fra dansk 2. divisjon til EIK, sier Bijan.

Rask

EIK-treneren beskriver EIKs nye angrepsvåpen på følgende måte:

– Jacob er en rask angrepsspiller som er god til å utfordre 1 mot 1. Han har en meget solid målstatistikk de siste tre sesongene, sier Bijan.

«Jacob er en rask angrepsspiller som er god til å utfordre 1 mot 1. Han har en meget solid målstatistikk de siste tre sesongene«. Ojan Bijan

– Nå ser vi veldig frem til å samarbeide med Jacob videre, sier Bijan.

EIK Fotball ønsker Jacob Jay Andersen hjertelig velkommen til klubben!

Fakta om Jacob Jay Andersen:

Fødselsdato: Sep 15, 1993
Alder: 24
Nasjonalitet: Denmark  Denmark
Ethiopia  Ethiopia
Posisjon Angrep
Fot: Venstre

 

Share