EIK har avtalt treningskamp mot Start

Førstkommende tirsdag skal EIK spille treningskamp mot eliteserielaget Start og trener Kjetil Rekdal i Idrettsparken.

TRENINGSKAMP

EIK har avtalt å spille treningskamp hjemme mot Start tirsdag klokken 18.00 i Idrettsparken. Dermed får tigrene et gjensyn med laget de tapte for i cupen tidligere i år.

Gleder seg

Hovedtrener Ojan Bijan gleder seg til treningskampen, og håper laget hans vil få utbytte av kampen.

– Trond Arild Olsen ble kontaktet av Start for å høre om mulighetene for at vi ville spille treningskamp mot dem. De skal stille et sterkest mulig lag som et ledd i oppkjøringen før Brann-kampen. Dette blir deres «generalprøve», sier Ojan Bijan.

– Vi syntes dette hørtes veldig spennende ut og takket ja til tilbudet. Nå ser vi veldig frem til å få en god gjennomkjøring mot et lag på eliteserienivå, sier Bijan.

«Vi syntes dette hørtes veldig spennende ut og takket ja til tilbudet. Nå ser vi veldig frem til å få en god gjennomkjøring mot et lag på eliteserienivå». Ojan Bijan

Nyttig gjennomkjøring

EIK-treneren mener kampen vil være nyttig med tanke på resten av høsten.

– Vi får muligteten til å se laget i flere formasjoner, og får terpe på taktiske elementer. Vi får også en meget god treningsøkt, sier Bijan.

– I tillegg er det alltid gøy å måle krefter mot et lag fra Eliteserien. Vi ser veldig frem til kampen, avslutter Bijan.

Tirsdagens treningskamp har avspark klokken 18.00 i Idrettsparken.

Share