Slutt for EIK-lagene i A-sluttspillet etter hederlig innsats

Alle EIK-lag har levert vanvittig gode prestasjoner i årets Dana Cup. Fredag formiddag var det imidlertid stopp for alle lagene i A-sluttspillet.

DANA CUP

I fredagens kvartfinale måtte EIK Gutter 19 gi tapt for rumenske Sporting Cluj Napoca på straffesparkkonkurranse. De gule og svarte tapte 5-4 for rumenerne. Tigrene startet best, men det var en svært jevn og tøff kamp som kunne vippet begge veier. Napoca tok ledelsen før EIK slo tilbake. Da dommeren blåste for full tid, var stillingen 1-1. I straffesparkkonkurransen trakk Sporting Cluj Napoca det lengste strået.

Jenter 19

Jenter 19 tok seg torsdag helt til semifinalen, og der møtte de LSK Kvinner fredag formiddag. Jentene måtte til slutt innse at det ikke ble noen finale senere på kvelden. Østlendingene vant til slutt 2-0 i en spennende kamp.

Jenter 15

Det siste laget i A-sluttspillet var Jenter 15. De hadde torsdag spilt seg helt frem til en kvartfinale. Der ventet skotske Celtic FC på fredag. De gule og svarte måtte innse at Celtic var hakket hvassere. Skottene vant til slutt 3-0.

B-sluttspillet

I B-sluttspillet er EIK Gutter 14 eneste EIK-lag som ikke er slått ut. De vant fredag formiddag 1-0 over Minde i kvartfinalen. Adrian Andersen scoret vinnermålet.

I semifinalen møtte de et sterkt Arna-Bjørnar-lag hvor det ble 4-1-tap etter straffesparkkonkurranse.

Share