EIK med en solid gjennomføring mot Start

EIK gjorde en svært god kamp mot eliteserielaget. Tigrene var best, men måtte vente til overtid før utligningen kom.

TRENINGSKAMP: EIK – START 1-1 (0-1)

Det var en tett og jevn 1. omgang i plaskregnet på Husabø tirsdag kveld. Det var de gule og svarte som kom best i gang og produserte noen farligheter.

EIKs raske angrepsrekke anført av Bubacarr Sumareh, Kevin Beugre og Jacob Jay Andersen gjorde skapte ofte trøbbel for Start-forsvaret innledningsvis. Allerede etter seks minutter fikk EIK en mulighet, men Start-forsvaret fikk ryddet unna. Ti minutter senere noterte Andersen seg for en bra avslutning etter flott kombinasjonsspill, men forsøket gikk like utenfor.

Jevnt

De første 25 minuttene var tigrene det klart best laget, men sørlendingene kom mye bedre med midtveis i omgangen. De gulkledde sin første store sjanse fikk EIKs Nicolai Larsen Berg avverget med en feberredning på et hodestøt. På det påfølgende hjørnesparket raget Erlend Segberg høyest og stanget ballen i mål.

Mot slutten av omgangen var Start det mest dominerende laget, men de gule og svarte forsvarte seg godt og slapp ikke til de store farlighetene. Stillingen til pause var 1-0 til bortelaget.

God start på 2. omgang

EIK-trener Ojan Bijan gjorde fire bytter i pausen, men det fungerte ikke negativt på rytmen til EIK-laget. Hjemmelaget kom best i gang, og var nære på å utligne ved to anledninger. Først ved godt kombinasjonsspill, men angrepet ble stoppet før før avslutningen. Deretter var det Beugre frempå med et hodestøt som gikk i stolpen.

Kvarteret før slutt skapte EIK en ny god mulighet da Bubacarr Sumareh kom rundt på høyrekanten. Han forsøkte å finne Mathias K. Perttamo, men innlegget ble klarert til hjørnespark av Start-forsvaret.

Jaget utligning

På tampen av kampen fortsatte EIK å jakte utligning, mens Start ikke maktet å produsere noe særlig med utfordringer for EIK-forsvaret. Hjemmelaget trykket skikkelig på, og det lå virkelig en utligning i luften. Den skulle også komme på overtid. Chris Sleveland slo en presis corner inn i feltet. På bakre stolpe lurte Bubacarr Sumareh, som med et kontant hodestøt satte inn 1-1.

Scoringen var omtrent det siste som skjedde i kampen, og dermed endte det med 1-1 i en kamp hvor EIK var det beste laget totalt sett.

Foto: Kjell Åvendal

KAMPFAKTA

Treningskamp i Idrettsparken:

EIK – Start 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 (27) Erlend Segberg, 1-1 (90) Bubacarr Sumareh

Dommer: Ole Gya, Helleland IL

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg (Aleksander Lie fra 46) – Marcel Wawrzynkiewicz (Roy Miljeteig fra 57), Sondre Norheim, Vegard Eltervåg (Stian Sleveland fra 46), Marius Andersen – Aleksandar Corovic, Sander Remme (Henning Romslo fra 46) – Stefan Ghilom (Chris Sleveland fra 46), Jacob Jay Andersen (Sander Haugstad fra 81), Kevin Beugre (Mathias K. Perttamo fra 65) – Bubacarr Sumareh

Share