Bijan hyller spillerne og supporterne etter triumfen

EIK-trener Ojan Bijan hyllet både spillerne sine og EIK-supporterne etter søndagens 2-0-trium borte mot Bryne.

BRYNE – EIK 0-2 (0-1)

EIK var klart best og vant fortjent 2-0 borte mot Bryne søndag. Det var nesten utrolig at seieren ikke var større etter at tigrene produserte den ene store sjansen etter den andre. EIK-trener Ojan Bijan var stolt over prestasjonen laget hans la ned mot jærbuene.

Stolt

– I dag var vi store. Vi matchet ikke bare det fysiske spillet til Bryne, men vi fikk også kampen inn i vårt spor og spiller akkurat slik vi ble enige om, og måten vi har trent på, sier Bijan.

«I dag var vi store. Vi matchet ikke bare det fysiske spillet til Bryne, men vi fikk også kampen inn i vårt spor og spiller akkurat slik vi ble enige om, og måten vi har trent på». Ojan Bijan

– Jeg er utrolig stolt over spillerne i dag. Det føles bare fantastisk, og jeg synes seieren er så fortjent.

Det var mange elementer med spillet som gledet EIK-treneren.

– I tillegg til å spille bra, klarte vi også å være kyniske når det var behov for det. Kampen var et langt steg i riktig retning av der vi ønsker å være, sier Bijan.

– Nå gleder jeg meg virkelig til fortsettelsen og sluttspurten vår utover høsten, legger han til.

Takker supporterne

EIK-treneren ønsket også å hylle de mange supporterne som tok turen fra Egersund til Jæren søndag kveld.

– Jeg vil sende en stor takk til alle supporterne som tok turen til Bryne. De var bare magiske, og det var fantastisk å høre at de overdøvet Bryne-supporterne, avslutter han.

«Jeg vil sende en stor takk til alle supporterne som tok turen til Bryne. De var bare magiske, og det var fantastisk å høre at de overdøvet Bryne-supporterne». Ojan Bijan

Foto: Jenny Åvendal

Share