EIK-treneren: – Det blir tøffere og tøffere

EIK-trener Ojan Bijan forventer at kampene utover høstsesongen bare blir tøffere og tøffere ettersom det tetter seg til i både topp og bunn. Lørdag møter tigrene Vidar på Lassa.

VIDAR – EIK LØRDAG KLOKKEN 14.00

Lørdag spiller EIK sitt andre lokaloppgjør på en uke når de gule og svarte setter kursen for Stavanger for å møte Vidar på Lassa. Lørdagens motstander ligger på en 13.-plass med 15 poeng etter tap i forrige seriekamp mot Vålerenga 2. EIK ligger på femteplass med 23 poeng foran lokaloppgjøret. Det betyr at kampen er ekstremt viktig for begge lag, noe som tyder på at det blir tett og jevnt – som vanlig når Vidar og EIK møtes.

«Hver kamp blir tøffere og tøffere, uavhengig av hvilken motstander vi møter. Lagene blir mer og mer kyniske, og poengene blir hardere å kjempe om». Ojan Bijan

Kyniske motstandere

Ojan Bijan ser frem til å møte gamleklubben, men tror laget hans vil få det knalltøft.

– Hver kamp blir tøffere og tøffere, uavhengig av hvilken motstander vi møter. Lagene blir mer og mer kyniske, og poengene blir hardere å kjempe om, uttaler Ojan Bijan foran lørdagens kamp.

EIK-treneren bryr seg fint lite om at siddisene kommer fra et tap på tirsdag.

– Vi møter et Vidar-lag som kommer rett fra et tap. Men vi vet at de alltid hever seg når EIK er motstander. Det betyr at vi må være ekstra skjerpet og vise kapasitet til å håndtere presset, fortsetter Bijan.

«Det er viktig at vi nå viser stabilitet. Det nytter ikke med en god prestasjon for så å gi bort initiativet i neste kamp». Ojan Bijan

Må vise stabilitet

Stabilitet er et nøkkelord for EIK-treneren om avstanden opp til topplagene ikke skal bli for stor.

– Det er viktig at vi nå viser stabilitet. Det nytter ikke med en god prestasjon for så å gi bort initiativet i neste kamp, sier han og legger til:

– Nå må vi være profesjonelle og vise at vi har mage til å takle hver eneste kamp som kommer foran oss.

Håper på støtte

EIK-supporterne fylte nesten opp hele borteseksjonen i lokaloppgjøret mot Bryne. Mot Vidar håper Bijan at det også blir mange bortesupportere på tribunen.

– Vi håper mange supportere tar turen til Stavanger og hjelper laget i kampen, avslutter han.

Lørdagens oppgjør har avspark klokken 14.00.

«Vi håper mange supportere tar turen til Stavanger og hjelper laget i kampen». Ojan Bijan

Foto: Kjell Åvendal/Jenny Åvendal

Share