EIK-damene dominerte fra start til slutt

EIK-damene fortsatte i samme spor som før sommerferien. Søndag stoppet de ikke før de hadde scoret hele ti ganger.

EIK – DJERV 1919 10-0

EIK hadde store muligheter til og ta ledelsen i starten av kampen men Djerv sin beste spiller reddet mesterlig ved flere anledninger.

EIK-damene prøvde å spille seg gjennom et meget baktungt Djerv-lag, men etter cirka 10 minutter slår Emilie Klippen inn et godt frispark som Nora Aakre glimrende forlenger over keeper. EIK vil mer og etter 23 minutter kriger Kaja Stapnes ballen i mål 2-0.
Målene rant inn
3-0 er det Martine Klippen som spiller flott sammen med Ingrid Olsen som avslutter sikker tilside for keeper. 4-0 Kaja Stapnes er våken frempå en retur av keeper på et godt skudd far Martine Klippen. I det 45 minutt knaller Sekine Netland av et fantastisk skudd som smeller i vinkelen og så i mål! Et nydelig langskudd fra cirka 20 meter. 5-0 til pause i en omgang med total EIK-dominans.
Etter pause forsetter EIK å trykke på. Det spilles kjapt av EIK-damene og til slutt er det Konstance Landro som legger inn til Ingrid Olsen som bare styrer ballen i mål. Minuttet etter på er det Kaja Stapnes som legger flott inn til Olsen som igjen setter ballen sikker i mål til 8-0.
Storspilte
Nora Aakre får etter godt forarbeid av Kaja Stapnes satt ballen i mål til 9-0. Rett før slutt er det Martine Klippen som trer ballen gjennom til Ingrid Olsen som setter inn sin 4 scoring for dagen og setter sluttresultatet til 10-0 som ikke var et mål for lite etter spill og sjanser.
Neste kamp blir nok årets toppoppgjør da EIK-damene reiser til Stavanger for å måle krefter mot Viking.
Share