EIK-rekruttene tapte mot Tønsberg

EIK 2 fikk ødelagt håpet om å ta med poeng hjem etter en tung første omgang hvor hjemmelaget Tønsberg scoret fire ganger.

FK Tønsberg – EIK 2 5-0 (4-0)

Tigrene fikk på ingen måte noe drømmestart borte mot FK Tønsberg søndag. Allerede før minuttet var spilt tok vertene ledelsen. Tidlige baklengsmål har vært en gjennomgangsmelodi for det unge EIK-laget denne sesongen. Fem minutter senere doblet Tønsberg ledelsen til 2-0, og da visste man at det ville bli tungt å slå tilbake i kampen.

Før hvilen var hjemmelaget klart best, og da snaue halvtimen var spilt la de på til 3-0. To minutter før pause gikk laget opp til 4-0, og kampen var i realiteten punktert for de gule og svarte.

Hevet seg etter hvilen

EIK-rekruttene hevet seg betydelig etter pause, og fremstod langt mer samlet. Det var ingenting å si på innsatsen til ungguttene som kjempet hardt. Kvarteret før slutt scoret imidlertid Tønsberg det femte målet for dagen. Flere scoringer ble det ikke, og dermed endte det med 5-0-tap for tigrene.

Etter snaue timen ble for øvrig Bjørn Stapnes Sæternes utvist etter å ha pådratt seg to to gule kort.

Etter 16 kamper ligger EIK 2 fortsatt sist på tabellen med sine sju poeng.

Arkivfoto: Kjell Åvendal

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, Tønsberg gressbane:

FK Tønsberg – EIK 2 5-0 (4-0)

Mål: 1-0 (1), 2-0 (6), 3-0 (29), 4-0 (43), 5-0 (75)

Dommer: Hans Kristian Pedersen, Nanset IF

EIK 2: Aleksander Lie, Vetle Borgerud Elvestrøm (Georg Omdal Sørensen inn 63), Stein Johnny Myklebust (Elias Steinskog inn 29), Alexander Barstad Svanes, William Eikanger Karlsen, Joshua Saitong, Sander Salvesen, Bjørn Sæternes Stapnes, Sander Haugstad, Jan-Teodor Noreng Tollefsen (Aleksander Årstad inn 70), Thomas Hallan-Christensen Ubenyttet innbytter: Lars Vetle Asbjørnsen Espnes

Share