Bijan: – En kamp mellom to formlag

EIK-trener Ojan Bijan tror på en underholdende kamp mellom to spillende lag når Brattvåg kommer på besøk lørdag.

EIK – BRATTVÅG LØRDAG KLOKKEN 17.00

Lørdag er det to formlag som møtes i Idrettsparken. EIK står med sju seire, to uavgjort og ett tap på de ti siste kampene, mens Brattvåg etter en tung periode nå står med fire strake seire.

EIK-trener Ojan Bijan er klar på at det er ingen enkel oppgave som venter mannskapet hans lørdag ettermiddag på Husabø.

«Det er et godt lag med en del spillende prinsipper, og individuelt gode spillere. Det må vi håndtere om det skal bli poeng». Ojan Bijan

– Brattvåg kommer fra fire strå seire, og senest en meget sterk seier hjemme mot Vålerenga 2, uttaler EIKs trener.

– Det er et godt lag med en del spillende prinsipper, og individuelt gode spillere. Det må vi håndtere om det skal bli poeng, sier Bijan.

To sterke seire

Tigrene har nå vært gjennom to lokaloppgjør mot henholdsvis Bryne og Vidar. I begge kampene har de gule og svarte overbevist stort. Likevel mener treneren at det er mye som må forbedres.

– For vår del må vi ta med oss det gode fra våre siste to kamper, og så må vi jobbe videre med det som kan forbedres, sier Ojan Bijan.

– Det viktigste er at det kollektive hos oss består, og at vi kan være trygge på at vi ikke frykter noen lag. Vi må bare fortsette å spille våre styrker, noe vi har vært flinke til den siste tiden, fortsetter han.

«Det viktigste er at det kollektive hos oss består, og at vi kan være trygge på at vi ikke frykter noen lag. Vi må bare fortsette å spille våre styrker, noe vi har vært flinke til den siste tiden». Ojan Bijan

Bilettkampanje

Denne uken har klubben kjørt en billettkampanje hvor man kan få kjøpt en billettpakke med fire billetter til kroner 200,-. EIK-treneren håper kampanjen fører til økt oppslutning på tribunen.

– Vi ser frem til, og håper at billettkampanjen bidrar til at flere personer dukker opp på kamp og gir spillerne og laget et løft, som absolutt trengs når vi kjemper i toppen av tabellen, sier Bijan og legger til:

– Vi gleder oss veldig til fotballfest på Husabø lørdag!

«Vi ser frem til, og håper at billettkampanjen bidrar til at flere personer dukker opp på kamp og gir spillerne og laget et løft, som absolutt trengs når vi kjemper i toppen av tabellen». Ojan Bijan

Forrige kamp mellom Brattvåg og EIK endte 4-0 tidligere denne sesongen. Scoringene ble signert av Stian Sleveland, Roy Miljeteig, Mathias K. Perttamo og Bubacarr Sumareh. Lørdagens kamp har avspark klokken 17.00.

Les også: Foran EIK – Brattvåg: Se høydepunktene fra forrige oppgjør

Les også: Kjøp billettpakke til EIK – Brattvåg

Share