Seier til EIK 2-damene over Eiger

De gule og svarte var best i lokaloppgjøret.

EIGER – EIK 0-2 (0-2)

Kampen starter med en stor mulighet til Eiger, men Silje Kvamsø har en mesterlig redning. EIK-jentene er litt for unøyaktige og blir satt litt ut av innsatsen og duellene Eiger viser. EIK har noen muligheter, men det vil seg ikke heilt, detser ut som Eiger vil mest uten at de skaper noe som helst.

EIK presser på og får corner som Emma Høien legger inn. Der er Martine Klippen frempå etter litt klabb og babb og setter inn 0-1. Kampen går i samme spor og ikke lenge etterpå spiller Julie Josdal Martine gjennom som sikkert setter inn 0-2. Rett før pause kunne Martine punktert kampen alene mot Eigers keeper, men ballen triller like utenfor.

Kjempet godt

Andre omgang går EIK mye mer til og tar helt over kampen. Det blir ikke flere mål selv og EIK har to i tverrliggeren og flere gode muligheter. I etterpåklokskapens visdom skulle vi ha roet mer ned og spilt ut Eiger, men i kampens hete ble vi med og kriget i stedet.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, damer, Hålå:

Dommer: Nedzad Munjic, Sandved IL

Eiger – EIK 2  (0-2) 0-2

Målene: 0-1 (23) Martine Klippen, 0-2 (42) Martine Klippen

Dommer: Nedzad Munjic, Sandved IL

Tilskuere: ca 80

EIKs lag:  Silje Kvamsø, Lone Hovland, Nora Aakre, Andrea Slettebø, Luwam Ghilom, Emilie Klippen, Emma Høien, Hilde Figve, Sekine Netland, Julie K. Josdal, Karoline Skåra.

Benytte innbyttere: Lise Eikeland, Amalie Søseter, Kamilla Vigrestad, Martine Klippen og Marielle Vinningland.

Foto: Rolf Vigrstad

Share