Tredje strake seier – EIK leverte mer festfotball

Tigrene er i praktslag for tiden. Lørdag vartet de gule og svarte opp med festspill og tre vakre scoringer mot Brattvåg!

EIK – BRATTVÅG 3-0 (1-0)

Det var svært gode forhold med solskinn og behagelig temperatur da lørdagens kamp ble sparket i gang i Idrettsparken. Gjestene fra Møre og Romsdal fikk den klart beste starten på oppgjøret, og etablerte et press mot tigrene innledningsvis. Men det var EIK som fikk en drømmestart på oppgjøret da Mathias K. Perttamo var våken og snappet opp et tilbakespill fra Brattvåg. Alene med keeper gjorde spissen ingen feil da han sendte de gule og svarte i ledelsen.

Dominerte

1-0-scoringen virket veldig inspirerende på hjemmelaget, som tok over initiativet i kampen. Perttamo fikk alle tiders mulighet til å doble ledelsen da han avsluttet over mål fra 8 meters hold etter vakkert kombinasjonsspill i forkant.

Perttamo herjet med Brattvåg før pause

Utover i omgangen var vertene det klart beste laget, og Perttamo var virkelig i slaget for EIK. Etter snaue halvtimen var angriperen nære på å gi EIK 2-0 da han stupheadet ballen i tverrliggeren og ned på mållinja etter et svært presist innlegg fra Mads Nørby Madsen. Ikke lenge etterpå var samme mann nære på igjen med hodet da han headet like utenfor på et bra slått hjørnespark.

Lagene gikk til pause på 1-0 til EIK, men det hadde ikke vært noe å si på om ledelsen hadde vært større ved sidebyttet. Mot slutten av omgangen produserte de gule og svarte flere halvfarligheter, men den andre scoringen kom ikke.

Brattvåg gjorde to bytter i pausen, og virket mer på hugget etter sidebyttet. Likevel var det EIK som skapte den første store sjansen. Innbytter Sverre L. Larsen hadde bare vært på banen i underkant av et minutt da skuddforsøket hans gikk klokkeklart i stanga etter flott angrepsspill.

Nydelige scoringer

Den gode Brattvåg-perioden ble kortvarig, og EIK spiste seg inn i kampen. Roy Miljeteig satte inn 2-0 på et nydelig slått innlegg fra Marcel Wawrzynkiewicz. Avslutningen fra midtbanespilleren var klinisk, og det scoringen kom på et meget gunstig tidspunkt i kampen.

2-0-scoringen gjorde at hjemmelaget kunne føle seg komfortable, og det førte til at laget virkelig sprudlet offensivt. Spesielt siden hele forsvarslinje spilte med en enorm trygghet og var solide. Sleveland og Nyborg hadde full kontroll i midten, mens backene leverte strålende både offensivt og defensivt.

Husabø-publikummet skulle også få juble for det tredje målet for kvelden. Mads Nørby Madsen kom seg løs på venstresiden. Et presist innlegg traff hodet til innbytter Kevin Beugre, som headet ballen kontant i mål til 3-0.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 2, Idrettsparken:

EIK – Brattvåg 3-0 (1-0)

Mål: 1-0 (8) Mathias K. Perttamo, 2-0 (61) Roy Miljeteig, 3-0 (83) Kevin Beugre

Dommer: Harald Røvig Sletner, Frøyland IL

Tilskuere: 457

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Stian Sleveland, Kim Robert Nyborg, Mads N. Madsen – Aleksandar Corovic (Sverre L. Larsen fra 53), Henning Romslo – Jacob Jay Andersen (Sander Remme fra 85), Chris Sleveland, Roy Miljeteig – Mathias K. Perttamo (Kevin Beugre fra 80)

Share