Etterlengtet seier for EIK-rekruttene

Endelig løsnet det for EIK 2 igjen. Mandag kveld vant laget hele 4-1 i lokaloppgjøret mot Madla på Husabø.

EIK 2 – MADLA 4-1 (2-0)

Det er over to måneder siden EIK 2 sist vant en fotballkamp, men mandag kveld slo de gule og svarte til og levert en særdeles bra forestilling da Stavanger-laget Madla kom på besøk på Husabø.

I mange av årets seriekamper har EIK-rekruttene hatt en tendens til å havne under tidlig i oppgjøret, men mandag var det motsatt. Stefan Ghilom fikset ledelse bare minuttet ut i kampen da han vartet opp med et nydelig mål fra distanse etter vakkert angrepsspill i forkant av scoringen. Den tidlige ledelsen gjorde at vertene spilte på seg en hel del selvtillit, og tigrene var klart best de første 45 minuttene. Kevin Beugre kunne doblet ledelsen tidlig i kampen, men var for sen med å avslutte da han fikk sjansen.

Beugre med nettkjenning

Men Beugre skulle få en ny mulighet etter snaue halvtimen. Spissen lot seg ikke be to ganger, og var sikker i sin sak da han sørget for 2-0 på en retur. Lagene gikk til pause på stillingen 2-0 i en omgang hvor hjemmelaget var klart best.

I andre omgang startet Madla med den første sjansen, før EIK 2 fulgte opp med flere gode muligheter. Gjestene fra Stavanger hadde initiativet i kampen en liten periode, men de maktet aldri å score før det gjenstod snaue ti minutter av ordinær tid. Et langskudd i det 81. minuttet sørget for full spenning i oppgjøret på tampen.

Haugom med to fulltreffere

Men hjemmelaget hadde en svært opplagt innbytter som kom inn etter sidebyttet. Simen Haughom var virkelig på jobb. Spissen sørget for to fulltreffere mot slutten av kampen. Først avsluttet han med å sende ballen i mål etter flott angrepsspill, og deretter gjorde han det mest selv da han dro seg fri og fikk avsluttet til 4-1 tre minutter på overtid.

En overbevisende forestilling endte med 4-1-seier over Madla.

Foto: Kjell Åvendal

KAMPFAKTA

Seriekamp i Norsk Tipping-ligaen, B&G-banen:

EIK – Madla 4-1 (2-0)

Mål: 1-0 (1) Stefan Ghilom, 2-0 (27) Kevin Beugre, 2-1 (81) Einar Holst-Larsen, 3-1 (86) Simen Haughom, 4-1 (90 + 3) Simen Haughom

Dommer: Kjetil Nordmark, Orstad IL

EIKs lag: Alexander Lie – Alexander B. Svanes, Marius Andersen, Vegard Eltervåg, William E.Karlsen – Stein Johnny Myklebust, Sander Remme, Stefan Ghilom, Jostein K. Salvesen – Kevin Beugre, Sander Haugstad

Reserver: Lars Vetle A. Espnes, Jan-Teodor Noreng Tollefsen, Hallvar Steinskog, Sander Salvesen, Simen Haughom, Joshua Saitong, Thomas Hallen-Christensen

Share