Bijan: – Vi viste god mentalitet og moral

EIK-trener Ojan Bijan mener laget hans hevet seg betraktelig etter en svak første omgang borte mot Hødd lørdag.

HØDD – EIK 2-2 (1-0)

Lørdag kveld spilte EIK uavgjort borte mot Hødd i en svært underholdende kamp. Hødd tok ledelsen før pause, og doblet ledelsen om lag ti minutter før slutt. Men da de fleste trodde kampen var avgjort, slo tigrene tilbake og scoret to ganger, begge på hodet, av henholdsvis Roy Miljeteig og Kevin Beugre.

Årsverste

EIK-trener Ojan Bijan var fornøyd med at laget hans kom tilbake mot Hødd, men var langt fra tilfreds med prestasjonen de gule og svarte leverte før pause.

– Vi leverte kanskje årsverste i første omgang i denne kampen. Vi gjør ingenting av det vi har blitt enige om, og ga fra oss ballen alt for enkelt, uttaler Bijan.

«Vi leverte kanskje årsverste i første omgang i denne kampen. Vi gjør ingenting av det vi har blitt enige om, og ga fra oss ballen alt for enkelt». Ojan Bijan

– Samtidig var banen våt og ballen glatt. Derfor var det vanskelig å få kontroll på ballen. Det er imidlertid ikke noe som unnskylder noe av prestasjonene våre, fortsetter EIK-treneren.

Tok tak

Etter hvilen var det et langt bedre EIK-lag man fikk se i Ulsteinvik.

– Vi hadde en kort og konkret prat i pausen, og guttene tok tak i andre omgang, og vi begynte å se konturene av vårt spill relativt raskt.

«Med utgangspunkt i kampens utvikling, er jeg stolt over guttenes moral og mentalitet. De fightet seg tilbake fra 2-0 veldig sent i kampen. Det står det respekt av». Ojan Bijan

– Med utgangspunkt i kampens utvikling, er jeg stolt over guttenes moral og mentalitet. De fightet seg tilbake fra 2-0 veldig sent i kampen. Det står det respekt av, sier Bijan.

Førstkommende lørdag kommer Arendal på besøk til Idrettsparken.

– Nå må vi glemme inngangen til denne kampen, og jobbe enda hardere inn mot Arendal-kampen neste uke, avslutter han.

Share