Nå skal byen farges gul og svart på kampdag

EIK-supporter Erik Øgrey Pettersen har delt ut over 40 EIK-flagg til folk som bor eller har en butikk i sentrum og opp til Husabø. De skal nå flagge på dagene tigrene spiller hjemmekamp.

EIK-FLAGG I BYEN

– Det er veldig viktig at folk får med seg at EIK spiller hjemmekamp. Fremover skal det nesten bli umulig å unngå å legge merke til at det er kampdag på Husabø, sier Erik Øgrey Pettersen.

Postiv mottakelse

De siste dagen har han vært innom butikker og folk som bor langs veien opp til Husabø for å høre om de kunne tenke seg å være flaggambassadører de dagene A-laget spiller kamp. Responsen har vært upåklagelig.

– Alle har vært positive og har lovet at de skal henge opp flagget på kampdag. Nå vil man se EIK-flagg fra Jernbaneveien og helt opp til Husabø, sier Øgrey Pettersen.

«Alle har vært positive og har lovet at de skal henge opp flagget på kampdag. Nå vil man se EIK-flagg fra Jernbaneveien og helt opp til Husabø». Erik Øgrey Pettersen

– Det er også viktig at motstanderen og bortesupportere merker at de har kommet til «EIK-land», smiler han.

Viktig å pynte byen

Ideen har han hentet fra tiden da han bodde på Østlandet.

– Fredrikstad og Moss har alltid vært flinke til å pynte byen i klubbens farger på kampdag. Der merket man tydelig at byen var i kampmodus på disse dagene, sier Øgrey Pettersen.

Han håper flaggingen også vil føre til at folk vil bli fristet til å ta turen til Husabø og Idrettsparken på kampdager.

– Fotball nytes selvsagt best på stadion. Da får man med seg den riktige rammen og stemningen. Det kan ikke måle seg med å se den på TV, sier Øgrey Pettersen.

«Det er veldig viktig at folk får med seg at EIK spiller hjemmekamp. Fremover skal det nesten bli umulig å unngå å legge merke til at det er kampdag på Husabø». Erik Øgrey Pettersen

Flere flagg igjen

Dersom noen skulle være interessert i flagg som de kunne tenke seg å henge opp, er det flagg til overs.

– Det er bare å ta kontakt, så skal vi nok får ordnet noen flagg til, sier han.

– Flaggene er også virkelig flotte!

Første dag med EIK-flagg i sentrum av Egersund blir førstkommende lørdag når EIK tar i mot Arendal i Idrettsparken klokken 16.00.

 

Share