6-1-seier til juniorlaget i serieåpningen

Juniorlaget åpnet sesongen med 6-1-seier borte mot Bogafjell.

BOGAFJELL – EIK 1-6 (0-3)

EIK G19 1 spilte første seriekamp i 1.divisjon onsdag.

Kampen ble spilt mot Bogafjell på Bogafjellbanen. Det endte med seier 6-1 til EIK, etter at det sto 3-0 ved pause. Målene ble scoret av Sondre Tollefsen (3 mål), Aleksander Årstad, Joshua Saitong og Thomas Hallan-Christensen.

Trener Ole Gåseidnes oppsummerer kampen slik:

– Vi tar tak i kampen fra første sekund, og kontrollerer den totalt fra start til slutt. Det er mye positivt å ta med seg, som vi helt klart skal bygge videre på. Nå gjelder det å jobbe knallhardt videre, slik at vi kan ta ytterligere steg inn mot neste kamp, sier han.

Neste kamp spilles mot Ganddal onsdag 20.mars kl.20:00 på B&G-banen.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 1. divisjon, Bogafjellbanen:

Bogafjell – EIK 1-6 (0-3)

EIKs lag: Anthony Nesvåg, Endre Hetland, Sander Salvesen, Hallvar Steinskog, Elias Steinskog, Sondre Tollefsen, Aleksander Årstad, Thomas Hallan-Christensen, Stian Østebrød, Joshua Saitong og Ole Homme Madsen

Innbyttere: Lars Vetle Asbjørnsen Espnes, Piotr Kowalik, Frode Samuelsen og Markus Bjørkeland

Share