Kamprapport: Viking – EIK 4-0

Viking scoret tre ganger mot EIK i søndagens treningskamp i Jåttåvågen.

VIKING – EIK 4-0 (1-0)

Viking tok kommandoen fra start og dominerte stort innledningsvis på SR-Bank Arena. EIK ble trykket bakover på banen, men forsvarte seg godt, og gjorde det vanskelig for hjemmelaget å finne åpningene. Viking skapte de farligste sjansene på hjørnespark, og tidlig i omgangen måtte EIK-keeper Nicolai Larsen Berg i aksjon.

Det var også på et hjørnespark Viking tok ledelsen. Ballen ble slått hardt inn på første stolpe og Manuel Gonzalez var uheldig da ballen gikk via hodet til forsvarer og i mål bak en utspilt Larsen Berg.

Annullert scoring

EIK kunne utlignet kort tid etter på en dødball da Kim Robert Nyborg steg til værs og headet ballen i mål, men midtstopperen ble avblåst for en tvilsom offside. Det siste kvarteret før pause var kampen langt mer jevnspilt og EIK holdt mer på ballen, men stillingen til pause var 1-0 til vertene.

Etter hvilen forble kampbildet det samme. Hjemmelaget dominerte banespillet og kom til flere store farligheter. Nicolai Larsen Berg hadde imidlertid en god dag på jobben og vartet opp med flere kvalifiserte redninger.

Midtveis i omgangen doblet Viking ledelsen da Kristian Thorstvedt tok ballen elegant ned inne i 16-meteren. Han gjorde ingen feil da han satte ballen i mål.

Slet med å angripe

Tigrene slet med å etablere et angrepsspill, og det ble for det meste en forsvarskamp for EIK. Kristian Thorstvedt sørget for 3-0-scoringen fem minutter før ordinær tid da Viking kombinerte fint og spilte ut EIK-forsvaret.

Tre minutter på overtid scoret Vikings kveldens siste mål på straffespark signert Tommy Høyland. Det ble det siste som skjedde i kampen, og dermed endte det med 4-0-seier til Viking.

KAMPFAKTA

Treningskamp, SR-Bank Arena

Viking – EIK 4-0 (1-0)

Mål: 1-0 (30), 2-0 (69), 3-0 (85), 4-0 (90)

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Manuel Gonzalez, Kim Robert Nyborg, Juanma Cordero (Sander Remme fra 59) – Kevin Jablinski – Aleksandar Corovic, Chris Sleveland – Sverre L. Larsen (Markus Naglestad fra 67), Bubacarr Sumareh (Sander Haugstad fra 86) – Kenneth Grande (Erixon Danso fra 67)

Share