God start på treningsleiren i Tyrkia

EIK-trener Ojan Bijan er godt fornøyd med den første dagen av treningsleiren i Tyrkia.

TRENINGSLEIR

Torsdag satte A-laget kursen sørover til Tyrkia og Side hvor de skal være på 1 ukes treningsopphold. Fredag ble de to første treningsøktene gjennomført. Først en rolig morgentrening før det ble en ny økt på ettermiddagen.

Bra utbytte

EIK-trener Ojan Bijan er godt fornøyd med utbyttet så langt.

– Spillerne har fått en god start. Vi har tatt høyde for overgangen fra kunstgress til gress, og kjørte derfor på lav intensitet den første treningen. I fra lørdag av øker vi på, sier han.

Bijan berømmer klubbens fysioterapeut, Bastiaan Henneman, for hans viktige rolle.

– Bastiaan sin kompetanse og organisering i forhold til det fysiske er uhyre viktig for at denne treningsleiren skal bli en suksess. Målet er å kunne bevare alle 18 utespillere og keepere i god form hele uken, uttaler Bijan.

«Bastiaan sin kompetanse og organisering i forhold til det fysiske er uhyre viktig for at denne treningsleiren skal bli en suksess». Ojan Bijan

Gode værforhold

Værforholdene og de øvrige fasilitetene er EIK-treneren særdeles tilfreds med.

– Omstendighetene og rammene er perfekte. Vi har 21 grader og skyfri himmel og sol. Hotellet er veldig bra, maten er god og treningsanlegget er topp, sier Bijan.

Laget fortsetter med doble treningsøkter de kommende dagene. Førstkommende tirsdag møter tigrene islandske IBV i treningskamp.

Share