Gode treningsdager i Tyrkia

Det er intensive dager på treningsleiren i Side i Tyrkia for A-laget. Tirsdag venter islandsk motstand i tøff test.

A-LAGET

Helt siden ankomsten torsdag, har A-laget hatt fantastiske forhold under treningsleiren i Tyrkia. EIK-trener Ojan Bijan er fornøyd så langt. Han roser støtteapparatet sitt for at opplegget så langt har vært vellykket.

– Det har vært to meget gode treningsdager siden lørdag. Vi har fått terpet på mye på det vi ønsker å bli bedre på, sier Bijan.

Roser støtteapparatet

– Are Strømland har spilt en stor rolle på feltet i det defensive arbeidet. Ramtin Malek Nasri har jobbet mye med videoanalyse og samtaler med spillerne, forteller han.

«Are Strømland har spilt en stor rolle på feltet i det defensive arbeidet. Ramtin Malek Nasri har jobbet mye med videoanalyse og samtaler med spillerne». Ojan Bijan

– Bastiaan Henneman har sørget for at guttene har holdt seg friske og raske. Resten av staben har stått på hver eneste dag for  å tilrettelegge rammene rundt øktene best mulig, roser Bijan.

EIK-treneren mener laget hans har vist progresjon under oppholdet i Tyrkia.

– Vi tar stadig steg i forståelse av spillet vårt og jeg håper vi kan vise mye mer igjen i kampen tirsdag. Spillerne har vist en fantastisk profesjonell holdning og arbeid på feltet, sier Bijan.

Tøff motstand

Tirsdag er det klart for treningskamp mot islandske IBV. Bijan forventer meget tøff motstand.

– Vi møter et lag som har spilt Europa League-kvalifisering mot Sarpsborg 08 og er i den øverste divisjonen på Island. Jeg kjenner ikke personlig så veldig godt til laget, men antar at nivået er et sted mellom det vi møtte i Sandnes Ulf- og Viking-kampene. Det passer oss perfekt, sier EIK-treneren.

«Jeg mener vi er bedre rustet nå til å håndtere 90 minutter og forventer en utvikling i spillet vårt og bedre gjennomkjøring totalt sett». Ojan Bijan

Følg kampen på Twitter

– Jeg mener vi er bedre rustet nå til å håndtere 90 minutter og forventer en utvikling i spillet vårt og bedre gjennomkjøring totalt sett. Jeg gleder meg til å se etter flere ting i spillet vårt og forhåpentligvis kan vi reise hjem fra treningsleir med en god følelse, avslutter han.

Tirsdagens treningskamp mot IBV har avspark klokken 14.00. Liveoppdateringer får du via EIK Fotballs offisielle Twitter-profil.

Share