Abonner på EIKs kampprogram

I jubileumssesongen 2019 vil vi lage et mer omfattende program til våre hjemmekamper enn det vi har hatt de siste 2-3 sesongene.

KAMPPROGRAM

Vårt nye 16 siders program vil ha med forhåndsstoff om kampen, presentasjon av bortelaget, spillerpresentasjon, historie og nyheter. I hvert program vil vi også presentere et gammelt originalt svart/hvittbilde som vi har farget digitalt, under vignetten «100 fargerike år».

I tillegg vil vi ha spennende interaktivt innhold, som tilbakeblikk til EIK-TVs favorittscoringer og ferske intervju med trener og støtteapparat. I noen programmer vil vi også linke til «gamle» kamper fra vårt videoarkiv. Blant annet vil de som kjøper første program mot Bryne kunne scanne en qr-kode og få se høydepunkt fra kampen mot Bryne i Rogalandscupen i 1983. Vi planlegger også å ha med en samleserie med fotballkort av EIKs spillere (slike vi kjøpte og byttet i skolegården), der det blir lagt inn noen kort i hvert program.

Programmet vil være til salgs for 20 kroner hos vaktene i inngangene. Men fordi det også er forbundet med ganske store kostnader å lage et slikt program vil vi kun trykke opp det opplaget vi tror blir solgt til en hver kamp.

For å unngå at programmet er utsolgt gir vi dere derfor anledning til å abonnere på programmet. Enten som vanlig papirutgave eller som digital utgave.

Papirprogrammet vil ligge klar for abonnentene i pølseboden, uansett om dere skulle ankomme like før kampen eller i pausen. Velger dere å abonnere på den digitale utgaven vil dere få en e-post med link til programmet omtrent en time før kampstart den aktuelle kampdagen.

PRISER:
Papirutgave – pris for hele sesongen – 250 kroner

Digital utgave – pris for hele sesongen – 100 kroner

Betaling kan Vippses til redaktør Kjell Åvendal – telefon 950 12 861

De som ønsker å abonnere på digitalt program må huske å skrive på e-postadressen!

Share