Kamprapport: EIK 2 – Riska 1-2

EIK-rekruttene tapte mandagens serieåpning hjemme for Riska med 2-1.

EIK 2 – RISKA 1-2

Mandag var det duket for serieåpning i 4. divisjon for EIK-rekruttene. Hjemmelaget visste på forhånd at de ville få det tøft mot et av lagene som er spådd til å kjempe i toppen av tabellen – og slike ble det også.

Tung start

De gule og svarte fikk en verst tenkelig start på kampen da de havnet under etter bare 3 minutters spill. Riskas Steffen Langeland avsluttet fra omlag 25 meter. Ballen gikk i bue over keeper og i mål.

Bare tre minutter senere doblet gjestene ledelsen på Husabø. Et flott angrep startet med at EIK ble utfordret på høyrekanten. Deretter ble det slått et innlegg som gikk over feltet, men ble stusset tilbake igjen. Samme mann sørget for å sette inn dagens andre mål.

Utover i starten av omgangen fortsatte Riska å produsere store sjanser, men etter hvert kom hjemmelaget bedre med da de fikk ristet av seg sjokket fra åpningsminuttene. Sander Haugstad kunne fått til en redusering da han avsluttet etter et bra bakromsløp, men skuddet gikk rett på keeper. EIK hadde gode muligheter til å redusere før hvilen, men dessverre lyktes de ikke. Stillingen ved pause var 2-0 til Riska.

God 2. omgang

EIK fikk en kanonstart på 2. omgang og reduserte etter kort tid. Hjemmelaget hold trykket oppe, og til slutt fikk Jacob Jay Andersen avsluttet fra cirka 16 meter i motsatt hjørne – en scoring som var lekker fra dansken.

Tigrene virket langt mer på hugget etter hvilen og kunne fort utlignet med et par anledninger. Det unge EIK-mannskapet hadde fortjent utligning i 2. omgang, men var ikke effektive nok. Dermed endte det med 2-1-seier til gjestene i årets første seriekamp.

Foto: Ørjan Nodland

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, B&G-banen

EIK – Riska 1-2 (0-2)

Mål: 0-1 (3), 0-2 (6) 1-2 (50) Jacob Jay Andersen

EIKs lag: Odin G. Noreng – Ola T. Stangeland, Hallvar Steinskog, Elias Steinskog, Endre Hetland – Sander Haugstad, Sander Salvesen, Sondre Tollefsen, Thomas Hallen-Christensen – Marius Koldal, Jacob Jay Andersen

Reserver: Sander O. Andersen, Aleksander Årstad, Jacob Landro, Stian N. Østebrød, Ole H. Madsen

 

Share