Vellykket kampsamling for Team Sørvest

Team Sørvest 2004 var på kampsamling i Flekkefjord lørdag 16. og søndag 17.mars.

TEAM SØRVEST

– Vi stilte med tropp bestående av spillere fra Flekkefjord, Moi, Sokndal og EIK, forteller Ole Gåseidnes, som er ansvarlig for Team Sørvest.

Det ble spilt en kamp begge dagene. Kampen på lørdagen var mot Kvinesdal, og der endte det med en kontrollert 9-2-seier. Motstander på søndagen var Vigør, som er et av de bedre lagene i Agder.

– Det ble en tett og jevn kamp, der lagene hadde hver sin omgang. Det endte med seier 3-2 til Team Sørvest, forteller han.

«Dette er virkelig en skikkelig sammensveiset gjeng som har trent sammen i flere år». Ole Gåseidnes

Bra samhold

Gåseidnes roser Team Sørvest for sitt gode samhold og utviklingen de har vist.

– Dette er virkelig en skikkelig sammensveiset gjeng som har trent sammen i flere år, og dette merkes veldig både på og utenfor banen. Samtlige spillere gjorde gode bidrag i begge kamper, og jeg vil spesielt trekke fram måten laget hevet seg på i 2.omgangen mot Vigør, etter en tøff 1.omgang, sier han.

Spillerne overnattet i klubbhuset til Flekkefjord fra lørdag til søndag. Det ble også gjennomført flere sosiale aktiviteter på lørdagen, som knyttet enda sterkere bånd mellom spillerne.

– Vi vil rette en stor takk til Flekkefjord for et strålende opplegg, som gutta virkelig var fornøyd med, sier Gåseidnes.

«Vi vil rette en stor takk til Flekkefjord for et strålende opplegg». Ole Gåseidnes

Share