G13-spillere på kretssamling

Flere EIK-spillere deltok i helgen på kretssamling.

KRETSSAMLING

Lørdag 30. mars var det uttakssamling for sone sør/nord på Klepp. Det var for dem som etterhvert vil bli Rogalands G13-kretslag. 40 gutter var nominert gjennom sine respektive sonelag, som er Sandnes Talent, Team Jæger og Team Sørvest.

Klart for ny samling

Fem EIK-spillere deltok på samlingen. Guttene ble delt i fire lag og spilte fire kamper i løpet av timene samlingen pågikk.

For EIK deltok Jonas Vasbø Jørgensen, Noah Erlandsen, Ørjan Furuløkken Vamråk, Fanuel Gebreyohannes og Christian Knapskog.

Nå er det klart at Ørjan Furuløkken Vamråk er plukket ut til å delta på neste samling i Randaberg Arena førstkommende helg. Med seg på samlingen får han Sander Sivertsen, som var bortreist denne helgen, men som nå får muligheten til å vise seg frem.

EIK Fotball ønsker begge lykke til!

 

Share