Bijan: – Effektivitet blir nøkkelen

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer lørdagens generalprøve.

EIK – SOLA 4-3 (2-1)

EIK vant lørdagens generalprøve 4-3 hjemme mot Sola på B&G-banen på Husabø. Likevel ble kampen mer spennende og underholdene enn EIK-trener Ojan Bijan hadde ønsket seg.

– Det viktigste i dag for meg var seier. Slike kamper kommer til å oppstå, hvor vi er favoritter og dominerer banespillet og motstander ligger dypt, uttaler Bijan.

– Effektivitet blir nøkkelen, for vi produserer nok sjanser i første omgang til å score flere mål, men vi manglet noen centimeter, sier Bijan.

«Effektivitet blir nøkkelen, for vi produserer nok sjanser i første omgang til å score flere mål, men vi manglet noen centimeter». Ojan Bijan

Typisk motstander

Han mener Sola utgjorde en type motstander EIK kommer til å møte flere ganger denne sesongen.

– Sola var en fin representasjon av den type motstandere vi kommer til å møte i år. Vi må bli flinkere til å justere oss i forhold til kampenes momentumskifte, fortsetter han.

– Det kommer perioder i kampene hvor vi ikke klarer å kontrollere spillet. Da må vi ha tydelig kommunikasjonen og organiseringen må være i orden, sier Bijan.

«Det kommer perioder i kampene hvor vi ikke klarer å kontrollere spillet. Da må vi ha tydelig kommunikasjonen og organiseringen må være i orden». Ojan Bijan

Flere måter å score

– Men alt i alt vinner vi. Vi viser at vi kan score på flere måter og har flere strenger å spille på. Om motstander vil ligge lavt er det helt greit, vi finner løsningene, sier han.

Nå gjenstår en treningsuke før alvoret braker løs hjemme mot Bryne neste lørdag.

– Nå er det bare å skru hodene på plass og gjøre oss klar til å fighte for 3 poeng neste lørdag, avslutter han.

Les også: Kamprapport: EIK – Sola 4-3

Foto: Kjell Åvendal

Share