EIK-talenter på samling

Flere EIK-talenter var i helgen på samlinger.

UNGDOMSAVDELINGEN

Lørdag 6. april var det første offisielle kretslagstrening for Jenter 13. Det var oppmøte klokken 0945, og kretsen begynte med å informere spillere og trenere om opplegget, og hva som skulle skje framover. Det neste på kalenderen er kretssamling for J-13 og J-14 (overnattingssamling) hos Moi IL  4. og 5. mai.

Fra Dalane-regionen var det kun Elise Mjølhus fra Eiger FK. I tillegg til 4 spillere fra EIK. De var 37 jenter totalt, og ble delt i grupper der de hadde forskjellige øvelser. Noen litt vanskelige, men stort sett veldig kjekke øvelser. Treningsøkten ble avsluttet med spill, og treningen var ferdig klokken 12.15. Jentene var veldig fornøyd med opplegget, og gjorde en god figur. Etter treningen, bar det videre til Hinnacup for EIK-jentene.
I helgen var også Henrik Urdal på samling. Han var med Viking G14 Elite til Lillestrøm. Der spilte de nasjonalt tiltak, eliteturnering. Henrik spilte 2 av 4 kamper. 1-1 i den første mot Brann og seier 4-1 mot Jerv. De øvrige kampene tapte laget 2-0 mot Vålerenga og 2-1 mot Bodø/Glimt.
Share