Kamprapport: Sandnes Ulf 2 – EIK 2 5-0

EIK-rekruttene møtte et effektivt Sandnes 2-lag mandag kveld.

SANDNES ULF 2 – EIK 2 5-0 (2-0)

Det ble en jevn åpning på kampen i godværet på Sandnes mandag kveld. Men da hjemmelaget tok ledelsen etter snaue kvarteret, tok blåtrøyene over initiativet i kampen. Likevel stod 1-0 seg til ett minutt før ordinær tid i 1. omgang. Da doblet Ulf ledelsen etter mye klabb og babb i feltet.

Kunne redusert

I andre omgang kunne de gule og svarte fått en tidlig redusering, men Marius Koldals avslutning havnet i klypene på keeper. Noen minutter senere sendte Koldal Sander Haugstad ut på løpetur. Han fant igjen Jacob Landro. men avslutningen fra sistnevnte gikk over mål.

I stedet for redusering økte Ulf ledelsen til 3-0 et kvarter ut i den andre omgangen. Hjemmelaget la på til 4-0 da drøye halvtimen av omgangen var spilt. Kampens siste scoring kom ti minutter før slutt.

«Vi henger greit med spillemessig, men vi er ikke dyktige nok i avgjørende faser i begge ender av banen«. Ole Gåseidnes

EIK-rekruttene måtte til slutt innse at det ble et 5-0-tap mot Sandnes Ulf. Likevel gjorde det unge EIK-laget en god figur, men ble hardt straffet mot et effektivt Sandnes Ulf-lag.

EIK-trener Ole Gåseidnes oppsummerer kampen slik

– Vi henger greit med spillemessig, men vi er ikke dyktige nok i avgjørende faser i begge ender av banen, sier Gåseidnes.

– Det er synd at vi brenner noen store muligheter i starten av 2.omgang, mens kampen fortsatt levde. Vi kan ikke gjøre annet enn å brette opp ermene og jobbe knallhardt fram mot neste kamp, sier EIK-treneren.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, Sandnes stadion, kunstgress:

Sandsnes 2 – EIK 2 5-0 (2-0)

Mål: 1-0 (14), 2-0 (44), 3-0 (60), 4-0 (76), 5-0 (80)

Dommer: Kjetil Gaustad Solhaug, Viking FK

EIKs lag: Odin G. Noreng – Ola T. Stangeland, Hallvar Steinskog, Endre Hetland, Sondre Tollefsen – Sander Haugstad, Sander Salvesen, Aleksander Årstad, Jacob Landro – Thomas Hallan-Christensen, Marius Koldal

Reserver: Lars V. Asbjørnsen Espnes, Piotr Kowalik, Stian N. Østebrød, Ole H. Madsen

Share