Kampprogrammet i ny drakt

Etter at vi i fjor hadde et 8-siders program i retrostil har vi i år valgt å gjøre litt mer ut av vårt kampprogram.

KAMPPROGRAM

Som nå er inne i sin 51. årgang. Mens flere og flere klubber velger å kutte ut kampprogrammet er vi i EIK fortsatt av den mening at et fysisk program i papir er en viktig del av kampopplevelsen.

Årets utgave av EIK-programmet har fått en oppshining på alle måter, og har også fått nytt navn. Nå heter programmet «Gult & Svart», men vil ellers ha mange av de faste spaltene vi finner i de fleste programmer. Som «trenerens spalte», presentasjon av bortelaget, spillerintervju og historie. Det siste finnes det mye av i vår 100-års jubileumssesong. I hvert program vil vi presentere et gammelt svart/hvitt bilde fra vår historie som vi har fargelagt digitalt. EIK-TV vil også vise dere mange av de fineste scoringene de har fanget på kamera i løpet av de siste tolv årene.

Dette innholdet vil dere som kjøper programmet få opp ved å scanne qr-koder inne i programmet med mobiltelefonen. Til første program mot Bryne har vi også laget høydepunkt fra en kamp mot Bryne for mange år siden. Den vil dere også få opp på samme måte.

For å gjøre programmet interessant også for den yngre garde har vi laget en samleserie med fotballkort av spillerne i årets A-stall. I hvert program vil det ligge rundt 3 kort, mens hele serien er på 25 kort. Vi håper at både barn og voksne vil samle og bytte kort. Den første som kan vise full serie på 25 kort i pølseboden vil få et gavekort på kr 500,- som kan brukes til fotballtøy/supporterutstyr.

Programmet vil koste kr 20,- og vil være til salgs hos vaktene i inngangsportene.

Dersom noen ønsker å abonnere på programmet koster det kr 250,- for hele sesongen.
Vipps beløpet til 950 12 861, og vi vil legge av et program til deg i pølseboden, uansett om det ellers er utsolgt eller ikke.

Share